Voorspelling Ajax – Cambuur: opnieuw vijf treffers voor de Amsterdammers?

Het was een memorabele avond in het Estádio José Alvalade voor Ajax. Een 5-1 zege met vier doelpunten van Champions League-debutant Sebastién Haller gaven de Amsterdammers de zo gewenste kickstart in Europa. Schiet de Fransman zaterdag tegen Cambuur weer met scherp?Ajax – Cambuur
Eredivisie
18 augustus 2021
20.00 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESZelfs de meest optimistische Ajacied zal toch geen 1-5 overwinning in Lissabon hebben verwacht. Ajax domineerde vanaf de eerste minuut toen Haller zijn eerste binnenkopte, had mazzel toen vlak na rust de 2-3 werd afgekeurd, maar kwam verder eigenlijk zelden in de problemen in wat vooraf als een lastige uitwedstrijd werd bestempeld. Het was alweer de derde keer dit prille seizoen dat de Amsterdammers vijf keer scoorden. Eerder werden NEC en Vitesse in de Johan Cruijff Arena met 5-0 verslagen. En dan komt zaterdag na NEC met Cambuur opnieuw een promovendus naar Amsterdam. Maakt Ajax er opnieuw vijf, krijg jij ruim drie keer je inleg terug!

WEDTIP
Aantal doelpunten Ajax over 4,5 > 3.10Ondanks zijn productie in de Eredivisie, waarin hij voorlopig 1 op 1 loopt, was niet iedereen overtuigd van de kwaliteiten van Haller. In Lissabon liet de spits woensdagavond zijn voeten spreken. Nooit eerder maakte een speler van een Nederlandse club vier doelpunten in een Champions League-wedstrijd. Het leverde Ajax een evenaring op van de grootste zege ooit in de Champions League. In 1995 wonnen de Amsterdammers ook met 1-5 bij Ferencvaros. Het vertrouwen zal bij heel Ajax torenhoog zijn na de galavoorstelling in Lissabon, maar met name Haller zal op een roze wolk richting het duel met Cambuur toeleven. Maakt hij zaterdag weer een hattrick? Er staat een heerlijke quotering van 10.00 tegenover!

WEDTIP
Haller scoort drie keer of meer > 10.00

Waar kun je Ajax – Cambuur zien op tv?

De wedstrijd Ajax- Cambuur is zaterdagavond vanaf 20.00 uur live te zien bij ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!