Voorspelling Ajax – Cambuur: krijgen we weer een monsterscore?

Johan Cruijff Arena - TOTO

Vorig seizoen werd Cambuur met maar liefst 9-0 opgerold door Ajax. De Friezen willen zo’n vernedering nu natuurlijk voorkomen. Op voorhand lijkt de schade beperken het devies. Doet Ajax rustig aan of wordt Cambuur nu enigszins gespaard? Lees hier onze voorspellingen en wedtips.

Ajax – Cambuur
Eredivisie
3 september 2022
16.30 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Nu de transferperiode voorbij is, kan Ajax-trainer Alfred Schreuder pas echt gaan sleutelen aan een elftal dat lang om de prijzen gaat meedoen. Dat wordt een flinke opgave. Want de Amsterdammers zagen aardig wat spelers vertrekken die vorig seizoen op een basisplek konden rekenen, waarvan Antony het meest recente voorbeeld is. Het is nog maar de vraag hoe alle nieuwelingen het gaan doen. Iemand waar veel getouwtrek over was, is Lucas Ocampos. De Argentijn kwam eerst wel, toen weer niet, maar uiteindelijk toch. Lukt het de huurling van Sevilla direct zijn stempel te drukken? Verdubbel je inleg als Ocampos scoort voor een winnend Ajax.

WEDTIP
Ocampos scoort en wint > 2,05

Hoewel Ajax alle vier de Eredivisiewedstrijden winnend afsloot, is het nog niet echt overtuigend wat de landskampioen laat zien. De enige makkelijke overwinning werd tegen FC Groningen behaald: 6-1. Opvallend is dat dit van de vier opponenten de enige club was uit het linker rijtje. Ajax lijkt dus nog moeite te hebben om stugge tegenstanders stuk te spelen. Het is daarom niet ondenkbaar dat Cambuur niet hoeft te vrezen voor zo’n grote nederlaag als afgelopen jaargang.

WEDTIP
Ajax scoort 2 of 3 keer > 2,20

Waar kun je Ajax – Cambuur zien op tv?

De wedstrijd Ajax- Cambuur is zaterdagmiddag vanaf 16.30 uur live te zien bij ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?