Voorspelling Ajax – FC Emmen: 4 goals of meer voor thuisploeg? Verdubbel je inleg!

Fans Ajax - TOTO

Met FC Emmen krijgt Ajax een club op bezoek die geen goede herinneringen bewaart aan duels in de Johan Cruijff Arena. Dit affiche stond drie keer eerder op de rol, en de cijfers spreken voor zich: veertien goals voor Ajax en nul voor Emmen. Het lijkt dus niet de vraag óf de regerend landskampioen zondag wint, maar met hoeveel doelpunten.

Ajax – FC Emmen
Eredivisie
16 april 2023
20.00 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

In theorie kan Ajax nog altijd het kampioenschap prolongeren. Met zes wedstrijden te gaan bedraagt de achterstand op koploper Feyenoord acht punten. We hebben weleens gekkere dingen gezien in het voetbal, maar er moet wel iets héél geks gebeuren willen de Rotterdammers dit nog weggeven. Zeker gezien het programma van beide clubs. Ajax treft bijna allemaal tegenstanders uit het linker rijtje, Feyenoord juist uit het rechter rijtje. Emmen vormt daarop een uitzondering voor de ploeg van John Heitinga. Vorig weekend won Ajax thuis met 4-0 van Fortuna Sittard, dat vier plekken hoger staat dan de Drentenaren. Je zou dus kunnen zeggen dat we nu een nog hogere uitslag mogen verwachten. En waarom ook niet? Twee van de drie edities van Ajax – Emmen eindigden in 5-0. Scoren de Amsterdammers weer vier keer of meer? Dan kun je jouw inleg ruim verdubbelen.

WEDTIP
Aantal goals Ajax Over 3,5 > 2,24

Tegen Fortuna was Steven Berghuis de absolute uitblinker. Bij alle goals had hij een aandeel: twee assists en twee goals. Dat zijn aantallen die de Oranje-international nog nauwelijks liet zien dit seizoen. Is Berghuis dan eindelijk ‘los’? Als de aanvaller weer twee treffers (of meer) maakt, staat daar een hele fijne quotering tegenover!

WEDTIP
Berghuis scoort twee keer of meer > 9,00

Waar kun je Ajax – FC Emmen zien op tv?

De Eredivisiewedstrijd tussen Ajax en FC Emmen is zondagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?