Voorspelling Ajax – FC Groningen: 3-1 winst? 9 keer je inleg!

Johan Cruijff Arena - TOTO

Na de toch wat moeizame 2-3 overwinning in de openingsronde van de Eredivisie tegen Fortuna Sittard wacht zondag de eerste thuiswedstrijd voor Ajax. In eigen huis heeft de landskampioen het zelden lastig tegen FC Groningen. Is dat deze keer ook het geval? Check onze voorspellingen en wedtips!

Ajax – FC Groningen
Eredivisie
14 augustus 2022
14.30 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen ging Ajax verder op de manier zoals het de laatste periode van vorig seizoen ook doorkwam; met moeite winnen. Al na zes minuten keek de formatie van Alfred Schreuder tegen een 1-0 achterstand aan bij Fortuna. In de twintig minuten na rust maakte Ajax er drie, waarmee de buit binnen leek. Burak Yilmaz produceerde vlak voor tijd nog de aansluitingstreffer. De Amsterdammers wankelden, maar namen toch de drie punten mee. Dit Ajax lijkt nog te weinig op elkaar ingespeeld om nu al te wervelen. Dat zal tegen FC Groningen waarschijnlijk ook niet nodig zijn. In de Johan Cruijff Arena won Ajax al veertien keer op rij van de Groningers. In de laatste vijf edities van dit duel wist de thuisploeg vier keer minimaal drie goals te maken. Als dat zondag weer gebeurt – mét een tegentreffer – kun jij negen keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Ajax wint met 3-1 > 9,00

Wat gaat Schreuder doen? Laat hij Dusan Tadic weer in de spits beginnen of krijgt Brain Brobbey nu de voorkeur? Er gaan de nodige stemmen op om het laatste te doen. De Amsterdammer kwam tegen Fortuna in de rust het veld in. Hij zette zijn invalbeurt luister bij door de derde Ajax-goal voor zijn rekening te nemen. Basisklant of niet, onze voorspelling is dat Brobbey wederom het laatste doelpunt van de wedstrijd maakt namens de thuisploeg.

WEDTIP
Brobbey scoort laatste doelpunt Ajax > 3,40

 

Waar kun je Ajax – FC Groningen zien op tv?

De wedstrijd Ajax – FC Groningen is zaterdagavond vanaf 14.30 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?