Met Go Ahead Eagles komt de derde promovendus van afgelopen zomer naar de Johan Cruijff Arena. Eerder dit seizoen keerden NEC en Cambuur met grote cijfers huiswaarts. Hoeveel krijgt Go Ahead er om de oren?

Ajax – Go Ahead Eagles
Eredivisie
7 november 2021
16.45 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Op de eerste speeldag van dit seizoen leek NEC op weg naar een enorme nederlaag. Halverwege keken de Nijmegenaren al tegen een 5-0 achterstand aan. Ajax schakelde na rust een tandje terug, waardoor de ruststand ook de eindstand bleek en een monsterscore uitbleef. Tegen Cambuur gaf Ajax wel 90 minuten vol gas. De Friezen werden in de slotfase zelfs gedwongen tijd te rekken om zo de score onder de tien te houden.

Is Go Ahead Eagles eenzelfde lot beschoren? De Deventenaren zijn bezig aan een uitstekend seizoen. Na de onverwachte promotie houdt de ploeg van Kees van Wonderen zich prima staande in de Eredivisie en staat het na elf wedstrijden knap achtste. Maar ook Cambuur staat netjes in de middenmoot, en kreeg toch ongenadig om de oren. En net als nu zweefde Ajax toen op een roze wolk na een overwinning in een Europese uitwedstrijd. Toch denken we dat Go Ahead een enorme afstraffing bespaard blijft. Wel verwachten we minstens vier doelpunten. Vallen deze verspreid over beide helften, dan verdubbel je met deze wedoptie je inzet!

WEDTIP
Beide helften meer dan 1,5 doelpunt > 2.13

Tip: combineer met de Betbuilder deze wedoptie met doelpuntenmakers aan Amsterdamse zijde voor een hogere quotering!

Waar kun je Ajax – Go Ahead Eagles zien op tv?

De wedstrijd Ajax – Go Ahead Eagles is zondagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots