Voorspelling Ajax – Liverpool: zit er een stunt in tegen wisselvallige Reds?

Ajax fans - TOTO

Net als je denkt dat het lek boven is bij Liverpool volgt er weer een onverwachte nederlaag. Zo gingen The Reds zaterdag verrassend ten onder tegen promovendus Nottingham Forest. Kan het al zo goed als uitgeschakelde Ajax ook punten van Liverpool afsnoepen in de Champions League?

Ajax – Liverpool
Poulefase Champions League
26 oktober 2022
21.00 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Na de 4-2 nederlaag bij Napoli kan Ajax overwintering in de Champions League wel vergeten. Met Rangers moeten de Amsterdammers strijden om de derde plek in de poule, die recht geeft op een vervolg in de Europa League. Het zou daarvoor al een flinke slag kunnen slaan tegen Liverpool. Waar Ajax in de Eredivisie inmiddels koploper is, worstelt de ploeg van Jürgen Klopp nog veel met zichzelf. Vorige week was daarvoor tekenend. Eerst won Liverpool de kraker van landskampioen Manchester City. Zes dagen later ging het onderuit bij Notthingham Forest, dat laatste staat in de Premier League. Dat biedt voor de formatie van Alfred Schreuder hoop op een puntje of misschien wel meer. Dan kan de volgende wedoptie interessant zijn!

WEDTIP
Dubbele kans: Ajax wint of gelijkspel > 1,89

In de Champions League stelde Schreuder tot nu toe altijd Mo Kudus op in de spits. In de Eredivisie koos de oefenmeester de laatste wedstrijden juist voor Brian Brobbey. En met succes. De 20-jarige aanvaller scoorde vijf keer in zijn afgelopen drie competitieoptredens. Het moment lijkt aanstaande dat Brobbey ook in het miljardenbal de voorkeur krijgt. Pikt hij dan ook een doelpuntje mee? Je kunt er ruim drie keer je inleg mee terugverdienen!

WEDTIP
Brian Brobbey scoort > 3,30

Waar kun je Ajax – Liverpool zien op tv?

De wedstrijd tussen Ajax en Liverpool in woensdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?