Voorspelling Ajax – Rangers FC: verdubbel je inleg met een ruime overwinning van Ajax!

Lazio - TOTO

Met een thuiswedstrijd tegen de op papier zwakste tegenstander uit de poule start voor Ajax een nieuw seizoen in de Champions League. Als de Amsterdammers mee willen doen om de bovenste plaatsen in de groep is een overwinning op Rangers woensdag een must!

Ajax – Rangers FC
Champions League
7 september 2022
18.45 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

En dat winnen van de Schotten niet vanzelfsprekend is, daar weten ze in Eindhoven alles van. Na een 2-2 gelijkspel in Glasgow verloor PSV in de play-offs voor de Champions League thuis met 0-1 van Rangers FC en verdween het belangrijkste Europese toernooi opnieuw uit beeld. Ajax is dus gewaarschuwd, maar zal ook niet heel erg onder de indruk zijn geraakt van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. De uitschakeling had PSV toch vooral aan zichzelf te wijten. Dat Rangers geen wonderploeg is werd afgelopen weekend wel duidelijk in de Schotse competitie. Celtic trakteerde de aartsrivaal op een dikke 4-0 nederlaag. Wint Ajax woensdag ook ruim, dan verdubbel je jouw inleg!

WEDTIP
Ajax wint met handicap -1.0 > 2.08

Man in vorm bij Ajax is Steven Bergwijn. De recordaankoop, deze zomer voor bijna 32 miljoen euro overgekomen van Tottenham Hotspur, maakte er in de competitie al zes. Zonder de naar Manchester United vertrokken Antony zullen de ogen in de Johan Cruijff Arena woensdag nog meer op de rappe aanvaller gericht zijn. Tegen Cambuur schoot Bergwijn na een intikkertje van grote afstand zijn tweede van de middag binnen. Ook op bezoek bij Sparta schoot de oud-PSV’er van buiten de zestien raak. Trainer Alfred Schreuder toonde zich daags na het duel tegen Cambuur opgetogen over het scorend vermogen van zijn aanvaller. Het zal Bergwijn wellicht wel aansporen het tegen Rangers ook maar eens van afstand te proberen!

WEDTIP
Bergwijn scoort van buiten 16 mtr. > 6.00

Waar kun je Ajax – Rangers zien op tv?

De wedstrijd Ajax- Rangers is woensdagavond vanaf 18.45 uur live te zien bij RTL7. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?