Voorspelling Ajax – sc Heerenveen: opnieuw minstens vier treffers van Amsterdammers?

Ajax Johan Cruijff Arena - TOTO

Ajax beleeft de beste seizoensstart in de Eredivisie sinds het seizoen ’97/’98. Voor het eerst sinds dat jaar wisten de Amsterdammers de eerste vijf competitiewedstrijden te winnen. Zaterdag gaat Ajax op jacht naar de zesde zege op rij. Tegenstander in de Johan Cruijff Arena is Heerenveen, dat eerder Feyenoord in de Kuip op 0-0 hield. Kunnen de Friezen ook Ajax de eerste punten afsnoepen?

Ajax – sc Heerenveen
Eredivisie
10 september 2022
18.45 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het doelpuntloze gelijke spel van Heerenveen bij Feyenoord staat niet op zich. In de eerste vijf wedstrijden van dit seizoen speelden de Friezen al drie keer met 0-0 gelijk. Het zegt veel over de speelwijze van de ploeg van Kees van Wonderen, in eerste instantie toch vooral richt op het voorkomen van tegendoelpunten. Dat zal ook de strijdwijze van Heerenveen in de Johan Cruijff Arena zijn zaterdag. Of die succesvol gaat zijn? We wagen het te betwijfelen. Ajax wervelde in de eerste serie wedstrijden lang niet altijd, maar lijkt inmiddels los. Cambuur werd vorig weekend kinderlijk eenvoudig met 4-0 verslagen en midweeks werd Rangers FC in de Champions League met dezelfde cijfers verslagen. Maakt Ajax er zaterdag weer minstens vier? Je pakt er 2,5 keer je inleg mee!

WEDTIP
Aantal doelpunten Ajax over 3,5 > 2.51

Tegen Rangers begon Brian Brobbey op de bank. Mohammed Kudus werd door Alfred Schreuder uit tactisch oogpunt als valse nummer 9 in de spits geposteerd. Een keuze die goed uit pakte. Kudus maakte op prachtige wijze de 3-0 en werd uitverkozen tot man of the match. Een tegenvaller voor Brobbey, die als vervanger van de Ghanees in de slotfase nog een paar minuten mocht opdraven. Dat viel niet lekker bij de van RB Leipzig overgekomen spits. Tegen Heerenveen zal Brobbey ongetwijfeld langer in het veld staan en daarbij zinnen op revanche. Scoort Brobbey en wint Ajax met ruime cijfers? Zes keer je inleg is voor jou!

WEDTIP
Brobbey scoort en Ajax wint met 3-0, 4-0 of 5-0 > 6.00

Waar kun je Ajax – sc Heerenveen zien op tv?

De wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen is zaterdagavond vanaf 18.45 uur te zien op het hoofdkanaal van ESPN

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!