Johan Cruijff Arena - TOTO

Voorspelling Ajax – Vitesse: pakt Ajax de draad weer op of stunt Vitesse ook in Amsterdam?

Vitesse bewees zichzelf en het Nederlandse voetbal een grote dienst door donderdag de groepsfase van de Conference League te bereiken ten koste van Anderlecht. Kunnen de Arnhemmers zondag ook voor een stunt zorgen in de Johan Cruijff Arena, of herstelt Ajax zich van het puntenverlies tegen FC Twente? TOTO Extra blikt vooruit!

Ajax – Vitesse
Eredivisie
29 augustus 2021
14.30 uur, Johan Cruijff Arena

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Ajax vloog uit de startblokken in de Eredivisie, met een spectaculaire eerste helft tegen NEC (ruststand 5-0), maar daarna lieten de Amsterdammers in anderhalve wedstrijd bar weinig zien. Tegen NEC bleef het bij de ruststand, en tegen FC Twente liepen de Ajacieden met een 1-1 gelijkspel al vroeg tegen het eerste puntenverlies van het seizoen aan. Maar het matige spel in Enschede zal trainer Erik ten Hag misschien nog wel meer zorgen baren dan de twee verliespunten. Ajax creëerde weinig tot niets en mocht geen moment aanspraak maken op meer.

Met Vitesse komt zondag een ploeg in bonus naar de Johan Cruijff Arena. De ploeg van Thomas Letsch leverde donderdag een knappe prestatie door na het 3-3 gelijkspel in Brussel Anderlecht in eigen huis met 2-1 te verslaan. Het leverde de Arnhemmers een vrij onverwachte plek in de groepsfase van de Conference League op. Maar de eliminatie van de gevallen Belgische topclub verbloemt de slechte competitiestart. Na twee wedstrijden heeft Vitesse nul punten en scoorde het zelfs nog niet. Wij verwachten dat daar zondag geen verandering in komt.

WEDTIP
Price Boost Ajax wint met 4-0 > was 10.50 NU 12.00

Tegen NEC was Dusan Tadic de gevierde man bij Ajax. De aanvoerder van de Amsterdammers scoorde twee keer en gaf een assist. Sébastien Haller scoorde ook tegen NEC, en de Franse spits tekende tegen FC Twente voor de enige Ajax-goal. Beide aanvallers zijn dus goed aan de competitie begonnen, en van een goed vervolg kun jij profiteren. Vinden Tadic en Haller ook in de tweede thuiswedstrijd van het seizoen allebei het net, dan krijg je bijna vier keer je inleg!

WEDTIP
Haller & Tadic scoren > 3.75

Waar kun je Ajax – Vitesse zien op tv?

De wedstrijd Ajax – Vitesse is zondagmiddag vanaf 14.30 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!