Voorspelling Ajax – Willem II: bijna 3x je inleg als Ajax (weer) in tweede helft toeslaat!

F-Side Ajax - TOTO

Speelronde 15 van de Eredivisie begint al op donderdag. Koploper Ajax ontvangt het geplaagde Willem II. Het lijkt niet de vraag óf de thuisploeg wint, maar met hoeveel goals. En vallen die vooral voor of na rust? Lees hier onze voorspellingen en wedtips!Ajax – Willem II
Eredivisie
2 december 2021
21.00 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESNa twee keer een 0-0 heeft Ajax de smaak weer te pakken in de Eredivisie. Op 21 november ging RKC Waalwijk er met 0-5 aan. Afgelopen zondag was het spel van de Amsterdammers niet om over naar huis te schrijven, maar er werd wel met 0-1 gewonnen bij Sparta. Tussendoor boekte Ajax nog een Champions League-overwinning op Besiktas. Bij Willem II is het kommer en kwel. Begin oktober stond de formatie van Fred Grim zelfs even tweede, inmiddels zijn de Tricolores na zeven duels zonder zege afgezakt naar plek elf. Met Willem II mag Ajax niet al te veel moeite hebben. Onze voorspelling is dat de landskampioen in de tweede helft het verschil maakt. Want maar liefst acht van de laatste elf Ajax-goals vielen na rust!

WEDTIP
Ajax scoort meer dan 2,5 keer in tweede helft > 2,70Voor onze tweede wedtip kijken we weer eens naar de Betbuilder. Dé manier om jouw eigen weddenschap samen te stellen. En wij helpen je daarvoor graag een eindje op weg. Want kies je voor 1) winst Ajax, 2) een doelpunt van Sebastién Haller (die na ziekte waarschijnlijk weer meedoet) en 3) een Ajax-overwinning met handicap -3 dan levert dat een quotering op van 2,90. Meer dan interessant toch? Inzetten maar!

WEDTIP
Betbuilder: winst Ajax, goal Haller, Ajax met handicap -3 > 2,90

Waar kun je Ajax – Willem II zien op tv?

De wedstrijd Ajax – Willem II wordt donderdag vanaf 21.00 uur live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!