Voorspelling AS Monaco – PSV: zware taak voor gehavend PSV

AS Monaco - TOTO

De druiven waren twee weken geleden zuur voor PSV, toen Sofiane Dioup in de 89e minuut de winnende treffer voor AS Monaco maakte. Willen de Eindhovenaren doorbekeren in de Europa League, dan is winst in de return eigenlijk wel geboden.AS Monaco – PSV
Europa League
4 november 2021
18.45 uur, Stade Louis II, Monaco (Fra)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESEn of dat normaal gesproken al niet moeilijk genoeg is, reist PSV ook nog eens met een zwaargehavende selectie af naar het prinsendom. Cody Gakpo, Noni Madueke, Mario Götze, Davy Pröpper; allemaal zijn ze niet inzetbaar. Maar zoals altijd staan bij afwezigheid van de dragende krachten andere spelers op. Zo scoorde Carlos Vinícius afgelopen weekend tegen FC Twente twee keer, zijn eerste doelpunten in Eindhovense dienst. Is de Braziliaan nu los? Een doelpunt tegen Monaco levert je ruim drie keer je inleg op!

WEDTIP
Carlos Vinicíus scoort een doelpunt > 3.25
Monaco liep door de late overwinning in het Philips Stadion drie punten weg van PSV, dat met vier punten nu derde staat. Real Sociedad heeft zeven punten en de Fransen acht. Bij een nederlaag – en winst van Sociedad – wordt de uitgangspositie van PSV uitzichtloos. Bij een gelijkspel heeft de ploeg van Roger Schmidt overwinteren in de Europa League niet meer in eigen hand, maar blijft de hoop aanwezig. En dat gelijkspel is precies wat wij verwachten, inclusief doelpunt van beide elftallen.

WEDTIP
Gelijkspel en beide teams scoren > 4.15

Waar kun je AS Monaco – PSV zien op tv?

De wedstrijd AS Monaco – PSV is donderdagavond vanaf 18.45  uur te zien op Veronica en ESPN2.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!