Voorspelling AS Roma – Feyenoord: trekt Feyenoord de voorsprong over de streep?

Supporters van AS Roma in Stadio Olimpico

Met een 1-0 zege in de heenwedstrijd op zak begint Feyenoord donderdag aan de return in de kwartfinales van de Europa League tegen AS Roma. Een gunstige uitgangspositie, die de Rotterdammers met hand en tand zullen verdedigen. Gaat ze dat ook lukken?

AS Roma – Feyenoord
Kwartfinales Conference League
20 april 2023
21.00 uur, Stadio Olimpico, Rome (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De wedstrijd van vorige week heeft in ieder geval aangetoond dat het allesbehalve onmogelijk is. Trainer Arne Slot was na de wedstrijd de eerste die erkende dat zijn ploeg het de laatste 25 minuten zwaar had, maar toen Roma eenmaal de verdedigende stellingen had verlaten kreeg Feyenoord óók zijn kansen. En die verdedigende stellingen zal Roma in de return een keer moeten verlaten. Dat was de grootste winst van de minimale zege die de Rotterdammers in de Kuip boekten.

Want aanvallen, dat is niet iets wat ploegen van José Mourinho doorgaans graag doen. Hoewel Roma minder verdedigend speelt dan ploegen van de Portugese trainer uit het verleden, een aanvalsmachine mag het ook weer niet genoemd worden. Met 42 doelpunten in dertig wedstrijden heeft Roma de minste treffers vóór van de top-7 van de Serie A. Daartegenover staat dat I Giallorossi in de laatste zestien Europese thuiswedstrijden minstens één keer scoorde. Wij denken dat ook Feyenoord een treffer zal moeten incasseren. Maar ook dat de Rotterdammers zelf ook zullen scoren. Met de wedoptie beide teams scoren verdubbel je jouw inleg.

WEDTIP
Beide teams scoren > 2.03

En denk jij dat Feyenoord zich niet alleen gaat plaatsen voor de halve finale, maar ook dat de Rotterdammers gaan winnen in Rome? Dan hebben we een mooie Player Special voor je. Mats Wieffer was in de Kuip met een zondagsschot de grote man bij Feyenoord, maar voor doelpunten kijken we voor donderdag toch weer in de richting van spits Santiago Gimenez. Scoort de Mexicaan en wint Feyenoord met 1-0, 2-0 of 2-1? Daar staat een heerlijke quotering van 17.00 tegenover!

WEDTIP
Gimenez scoort en wint 1-0, 2-0 of 2-1 > 17.00

Waar kun je AS Roma – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?