Voorspelling Atalanta – Manchester United: krijgen we doelpunten van de topscorers te zien?

Atalanta Gewiss Stadion - TOTO

In Manchester zorgde Atalanta bijna voor het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer, maar redde Cristiano Ronaldo de baan van zijn voormalig ploeggenoot. Dinsdag staat in Bergamo de return op het programma, krijgen we weer zo’n heerlijk doelpuntrijk potje te zien?Atalanta – Manchester United
Champions League
2 november 2021
21.00 uur, Gewiss Stadium, Bergamo (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe frustratie op Old Trafford was twee weken geleden groot, toen Atalanta na krap een halfuur spelen op een 0-2 voorsprong kwam. Een nieuwe tik dreigde voor United, dat van de zeven voorgaande wedstrijden er maar twee had gewonnen. En dus kwam het einde van Solskjaer in Manchester in zicht. Zijn ploeg rechtte na rust de rug. Marcus Rashford zorgde voor de aansluitingstreffer, Harry Maguire maakte gelijk en Ronaldo maakte tien minuten voor tijd de ommekeer compleet.

De ene spits scoorde dus de winnende, de andere kwam ook in de derde Champions League wedstrijd van dit seizoen niet tot scoren. In de competitie maakte Duvan Zapata er alweer zes voor Atalanta, maar in het Europese toernooi wil het voorlopig niet lukken. Vorig seizoen maakte de Colombiaanse spits er nog twee in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Wij verwachten dinsdag net als twee weken geleden een doelpuntrijke wedstrijd tussen Atalanta en Bergamo, en gaan daarbij voor de eerste Champions League-treffer van Zapata dit seizoen. En die combineren we met weer een doelpunt Ronaldo, die 1-op-1 loopt in de Champions League dit seizoen en ook afgelopen zondag weer trefzeker was. Deze combinatie levert je 4,5 keer je inleg op!

WEDTIP
Zapata en Ronaldo scoren > 4.50

Waar kun je Atalanta – Manchester United zien op tv?

De wedstrijd Atalanta – Manchester United is dinsdagavond vanaf 21.00 uur te zien op RTL7. De voorbeschouwing begint een halfuurtje eerder.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!