Voorspelling AZ – Anderlecht: kan de thuisploeg een 2-0 achterstand goedmaken?

AZ - TOTO

AZ mag nog volop aan de bak om de halve finales van de Conference League te bereiken. Vorige week leed de ploeg van Pascal Jansen een 2-0 nederlaag bij Anderlecht. In eigen huis moeten de Alkmaarders in staat worden geacht om de achterstand goed te maken. Slagen ze daar ook in? Lees hier onze voorspellingen en wedtips!

AZ – Anderlecht
Kwartfinales Conference League
20 april 2023
18.45 uur, AFAS Stadion, Alkmaar

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Zoals AZ wel vaker overkomt, deed het zichzelf tegen Anderlecht weer eens tekort. De nummer vier van de Eredivisie had meer balbezit, kreeg meer hoekschoppen en ondernam meer doelpogingen dan de Belgen, maar verloor toch. Het enige positieve aan die nederlaag is dat AZ weet dat het absoluut niet kansloos is tegen Anderlecht. De Brusselaars kenden bovendien een dramatische generale repetitie voor de return in de kwartfinale van de Conference League. Genk trakteerde de formatie van trainer Brian Riemer op een 5-2 nederlaag. De Noord-Hollanders deden het in dat opzicht een stuk beter. Bij Fortuna Sittard stond 0-3 op het scorebord. Wij geloven wel dat AZ dit nog gaat omdraaien. Jij ook? Je kunt er bijna vier keer je inleg mee terugverdienen!

WEDTIP
AZ door naar halve finales > 3,80

Door een enkelblessure miste Vangelis Pavlidis een flink deel van de eerste seizoenshelft. En daarmee ook de nodige Europese wedstrijden van AZ. De Griek kwam zodoende pas vier keer in actie in de Conference League. Maar daarin loopt Pavlidis wel bijna één op één. De 24-jarige spits scoorde al drie keer. Weet hij donderdagavond weer het net te vinden? Ik combinatie met een zege voor AZ geeft dat een quotering van ruim 3!

WEDTIP
TOTO Special: AZ wint en Pavlidis scoort > 3,10

Waar kun je AZ – Anderlecht zien op tv?

De wedstrijd tussen AZ en Anderlecht is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?