Voorspelling AZ – Excelsior: scoort ook AZ weer minstens vier keer tegen Excelsior?

Het AFAS Stadion van AZ

Nummer twee AZ trapt vrijdagavond de 21e speelronde van de Eredivisie af. De ploeg van Pascal Jansen is dit kalenderjaar nog ongeslagen in de competitie, maar speelde wel drie van de zes duels gelijk, waaronder de laatste twee wedstrijden. En dan werd AZ dinsdag ook nog uit de beker geknikkerd. Om een kleine crisis te bezweren moet er vrijdag van Excelsior gewonnen worden!

AZ – Excelsior
Eredivisie
10 februari 2023
20.00 uur, AFAS Stadion, Alkmaar

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

En om maar meteen met de deur in huis te vallen: de kans dat AZ niet van Excelsior wint lijkt ons bijzonder klein. Natuurlijk, de Rotterdammers versloegen AZ eerder dit seizoen in eigen huis voor de competitie, maar dat was toch vooral een uitzondering. Tegen de topploegen verloor Excelsior dit seizoen met 1-6 (PSV), 4-0 (FC Twente), 7-1 (Ajax), 5-1 (Feyenoord) en 1-4 (opnieuw Ajax). En een maand geleden won AZ in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker nog met 1-4 in Kralingen. Krijgt Excelsior er opnieuw minstens vier om de oren?

WEDTIP
AZ over 3,5 doelpunten > 3.10

Voor de doelpunten kijken we bij AZ natuurlijk naar Vangelis Pavlidis. De spits lag er een groot gedeelte van de eerste seizoenshelft uit met een enkelblessure maar scoorde desondanks al negen keer in de Eredivisie. De Griek loopt in de laatste zeven wedstrijden één op één. De kans dat Pavlidis vrijdagavond scoort achten we dan ook vrij groot. We hebben daarom een aantal specials voor je op een rijtje gezet. Welke ga jij spelen?

WEDTIPS

Vangelis Pavlidis:

Waar kun je AZ – Excelsior zien op tv?

De wedstrijd tussen AZ en Excelsior is vrijdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?