Voorspelling AZ – FC Twente: krijgen we een winnaar in deze topper?

AFAS Stadion - TOTO

AZ en FC Twente zijn uitstekend aan dit seizoen begonnen. De Alkmaarders zijn na vijf wedstrijden nog ongeslagen, de Tukkers verloren nog maar één duel. We mogen dus wel spreken van een heuse topper. Lees hier onze voorspellingen en wedtips voor AZ – FC Twente.

AZ – FC Twente
Eredivisie
11 september 2022
16.45 uur, AFAS Stadion, Alkmaar

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Een AZ dat goed aan een seizoen begint; dat gebeurde de laatste jaren niet vaak. De ploeg van Pascal Jansen heeft over de tegenstanders tot nu toe ook niet al te veel te klagen gehad. Go Ahead Eagles, Sparta, Cambuur, NEC en FC Emmen zijn clubs die we normaal gesproken terugvinden in het rechter rijtje. De komende wedstrijden wordt AZ écht op de proef gesteld. Want na Twente gaat het op bezoek bij Ajax. Ook de formatie van Ron Jans trof wat mindere goden. Tot vorige week. Toen wist Twente met 2-1 te winnen van PSV. Zijn de Tukkers in staat om ook in het AFAS Stadion drie punten te veroveren, net als vorig seizoen? Je kunt er ruim drie keer je inleg mee terugverdienen!

WEDTIP
FC Twente wint > 3,40

Hij stond altijd te boek als toptalent, maar door een aantal langdurige blessures wist hij de hooggespannen verwachtingen nooit echt waar te maken. Wordt dit dan wél het seizoen van de doorbraak van Vaclav Cerny? De buitenspeler van Twente is in ieder geval aardig onderweg. De Tsjech maakte al vier doelpunten, waarvan twee tegen PSV. Een hele fijne quotering voor als Cerny zondag scoort voor een winnend Twente.

WEDTIP
Cerny scoort en wint > 6,50

Waar kun je AZ – FC Twente zien op tv?

De wedstrijd tussen AZ en FC Twente is zondagmiddag vanaf 16.45 uur live te zien op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?