Voorspelling AZ – FC Utrecht: krijgen we weer een spektakelstuk?

AZ - TOTO

Ruim een week na een van de spectaculairste Eredivisiewedstrijden ooit (5-5) komen AZ en FC Utrecht elkaar wederom tegen, maar dan in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. Krijgt het publiek in Alkmaar wederom veel goals te zien? Lees hier onze voorspellingen en wedtips.

AZ – FC Utrecht
Achtste finale TOTO KNVB Beker
7 februari 2023
18.45 uur, AFAS Stadion, Alkmaar

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De neutrale kijker beleefde op 28 januari een topavond. Voor AZ en FC Utrecht betekende de 5-5 gewoon puntenverlies. De Alkmaarders lieten na om de koppositie van Feyenoord over te nemen. De Domstedelingen hadden bij winst weer echte aansluiting gevonden bij de (sub)top. Afgelopen weekend lukte het AZ ook al niet om te zegevieren. Uit bij promovendus FC Volendam kwam de ploeg van Pascal Jansen niet verder dan 1-1. Utrecht won wel; thuis tegen sc Heerenveen werd het 1-0. Op basis van de recente vorm is de formatie van Michael Silberbauer misschien wel de favoriet om de kwartfinales te bereiken. Onze voorspelling is dat er nu wel een stuk minder goals vallen. Een hele fijne quotering voor een Utrechtse overwinning met niet meer dan twee doelpunten.

WEDTIP
FC Utrecht wint en Under 2,5 goal > 9,25

De man in vorm bij Utrecht is Anastasios Douvikas. De Griekse spits was tegen AZ bij alle goals direct betrokken (drie doelpunten, twee assists). Tegen Heerenveen maakte Douvikas de enige treffer van de wedstrijd. Wordt hij dinsdagavond weer een plaag voor de Alkmaarse defensie? Een zege voor Utrecht mét een goal van Douvikas kan jou ruim zeven keer je inleg opleveren!

WEDTIP
FC Utrecht wint en Douvikas scoort > 7,25

Waar kun je AZ – FC Utrecht zien op tv?

De wedstrijd tussen AZ en FC Utrecht is dinsdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?