Voorspelling AZ – NEC: thuisploeg wil ongeslagen status behouden

AZ - TOTO

In tegenstelling tot de afgelopen seizoenen is AZ uitstekend aan de competitie begonnen. De Alkmaarders haalden uit drie wedstrijden de volle buit. De kans is groot dat AZ ook het vierde duel winnend afsluit. NEC komt namelijk op bezoek, een tegenstander waar men in Alkmaar niet direct de bibbers van zal krijgen.

AZ – NEC
Eredivisie
1 september 2022
20.00 uur, AFAS Stadion, Alkmaar

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het is tot nu toe een grote goed-nieuws-show bij AZ. In de Eredivisie drie gespeeld, negen punten. Na enkele voorrondes plaatste de formatie van Pascal Jansen zich ook voor de groepsfase van de Conference League. Niemand heeft het eigenlijk meer over het vertrek van sterkhouders als Owen Wijndal en Fredrik Midtsjø. Zijn er dan helemaal geen minpunten te ontdekken? Toch wel. AZ haalt – in de competitie – de overwinningen nog niet gemakkelijk binnen. Tegen Go Ahead Eagles viel de bevrijdende 2-0 pas vier minuten voor tijd. De zege op Sparta was benauwd (2-3), en bij Cambuur (0-1) zorgde een van richting veranderd schot van Jordy Clasie in de laatste minuut voor een vreugde-uitbarsting. Dat het ook tegen NEC een nipte driepunter wordt, is niet ondenkbaar.

WEDTIP
AZ wint met 2-1 > 7,00

AZ toont zich tot nu toe een ‘slow starter’. Van de zes Eredivisie-doelpunten vielen er maar liefst vijf na rust. Ook in de play-offs van de Conference League tegen Gil Vicente bleek het tweede bedrijf de favoriete helft. Tegen de Portugezen scoorde AZ zes keer. Ook daarvan vielen er vijf goals na de theepauze. Als de mannen van Jansen donderdagavond wederom toeslaan in de tweede helft, kun jij je inleg ruim verdubbelen!

WEDTIP
AZ scoort meeste goals in tweede helft > 2,14

 

Waar kun je AZ – NEC zien op tv?

De wedstrijd tussen AZ en NEC is donderdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?