Voorspelling Barcelona – Dynamo Kiev: goal(s) van Hollandse makelij?

Barcelona - TOTO

Twee gespeeld, nul punten, nul goals voor en zes tegen. Het zijn cijfers die niet bij Barcelona passen. Wil de formatie van Ronald Koeman nog uitzicht houden op overwintering in de Champions League, is een zege op Dynamo Kiev een absolute must.Barcelona – Dynamo Kiev
Champions League
20 oktober 2021
18.45 uur, Camp Nou, Barcelona (Spa)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESBarcelona kent een bijzonder matige start van dit seizoen. In La Liga wonnen de Catalanen slechts de helft van de wedstrijden en vinden we ze terug op een zevende plek. In de Champions League gaat het nog slechter. Zowel tegen Bayern München als tegen Benfica verloor Barca met 3-0. Gloort er nog ergens hoop op betere tijden? Zeker wel. De ziekenboeg (onder andere Sergio Agüero en Ansu Fati) begint langzaam leeg te raken. Het prima spel én de uitslag van de laatste wedstrijd tegen Valencia geven de Catalaanse burger ook weer wat moed. Barcelona won met 3-1, mede dankzij Memphis Depay die de assist bij de 1-1 gaf en zelf de 2-1 (penalty) keihard tegen de touwen schoot. Zo’n uitslag verwachten wij ook tegen Dynamo Kiev. En onze voorspelling is dat de naam van Memphis weer op het scorebord verschijnt. Een fijne Price Boost voor als dat gebeurt uit een assist van een andere landgenoot!

Price Boost
Depay scoort uit assist van Luuk de Jong > was 8,50, nu 10,00!

Waar kun je Barcelona – Dynamo Kiev zien op tv?

De wedstrijd Barcelona – Dynamo Kiev wordt woensdag vanaf 18.45 uur live uitgezonden op Ziggo Sport Select.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!