Het is erop of eronder voor Barcelona. Als de ploeg van Xavi wil voorkomen dat het voor het eerst sinds 1998/1999 uitgeschakeld wordt in de groepsfase van de Champions League is een overwinning op Bayern München noodzakelijk. Een loodzware opgave. Check onze voorspellingen en wedtips voor deze kraker!

Bayern München – Barcelona
Champions League
8 december 2021
21.00 uur, Allianz Arena, München (Dui)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Dat het niet bepaald het seizoen van Barcelona is, is nog zacht uitgedrukt. We vinden Blaugrana in La Liga pas terug op een zevende plek. Ook in de Champions League wil het nog niet echt vlotten. Barcelona won alleen twee keer van Dinamo Kiev en speelde in eigen huis gelijk tegen Benfica. Met de zeven behaalde punten is overwintering in het miljardenbal allerminst zeker. De Portugezen volgen namelijk op twee punten. Wint Benfica van Dinamo Kiev én verliest Barça van Bayern München, dan valt het doek. De Rekordmeister is al lang en breed geplaatst voor de volgende ronde, maar zal er ongetwijfeld op gebrand zijn ook de zesde groepswedstrijd in winst om te zetten. Ook al zou Bayern-coach Julian Nagelsmann niet zijn allersterkste elf laten starten, dan nog verwachten wij dat dit Barcelona geen schijn van kans heeft.

WEDTIP
Bayern München wint beide helften > 3,90

Om goed te presteren in voetbal, zijn (veel) goals nodig. En dat is precies waar het bij Barcelona aan schort, vooral in de Champions League. Ondanks de zeven punten heeft de formatie van Xavi slechts twee(!) doelpunten gemaakt. Het gemis van Lionel Messi doet zich duidelijk voelen. Het zou ons niet verbazen als Barça er woensdagavond weer niet in slaagt het net te vinden. Als jij er ook zo over denkt, kun je bijna drie keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Scoren beide teams? Nee > 2,65

Waar kun je Bayern München – Barcelona zien op tv?

De wedstrijd Bayern München – Barcelona wordt woensdag vanaf 21.00 uur live uitgezonden op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots