Voorspelling Bayern München – Man. City: stunt of gelopen koers?

Stadion Bayern München Allianz Arena

Na de 3-0 zege van Manchester City op Bayern München van vorige week lijkt de return een formaliteit. Maar het recente verleden van de Champions League heeft aangetoond dat hoe groot de voorsprong ook is, er altijd een kans blijft dat die voorsprong teniet wordt gedaan. Kan ook Bayern zo’n huzarenstukje op de mat leggen?

Bayern München – Manchester City
Kwartfinales Champions League
19 april 2023
21.00 uur, Allianz Arena, München (Dui)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De 3-0 uitslag doet vermoeden dat Bayern geen schijn van kans had tegen City. Dat is niet helemaal waar. De ploeg van Thomas Tuchel kreeg een aantal goede scoringskansen, maar het vizier stond niet op scherp. The Citizens waren een stuk effectiever. Rodri bracht de thuisploeg voor rust op 1-0. Na de pauze zorgden Bernardo Silva en Erling Haaland voor de eindstand. Een uitstekende uitslag voor een kwartfinale van de Champions League. Toch zal bij zowel City als Bayern het gevoel heersen dat het nog niet helemaal gespeeld is. Een vroege goal voor de Duitsers, en het kan zomaar billenknijpen worden voor de formatie van Pep Guardiola.

WEDTIP
Bayern leidt na exact 10 minuten > 8,00

Of City het daadwerkelijk zo spannend laat worden? Wij denken van niet. De regerend Engels kampioen verkeert namelijk in uitstekende vorm. Al dertien duels op rij (alle competities) werd er niet verloren. Bij Bayern is het op dit moment wisselvalligheid troef. Aan het begin van de maand won de Rekordmeister van directe concurrent Borussia Dortmund, waarna er een paar dagen later een bekernederlaag volgde tegen Freiburg. En vorige week werd er dus verloren van City en in de Bundesliga gelijkgespeeld tegen Hoffenheim. De juiste vorm om de Engelsen het vuur serieus aan de schenen te leggen, is er dus niet. Een overwinning voor City geeft een uitstekende quotering.

WEDTIP
Manchester City wint > 2,46

Waar kun je Bayern München – Manchester City zien op tv?

De wedstrijd tussen Bayern München en Manchester City is woensdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?