Voorspelling België – Frankrijk: 11 keer je inleg met Belgische zege via verlenging!

België - TOTO

Was Italië – Spanje al een affiche om je vingers bij af te likken, de andere halve finale in de Nations League tussen België en Frankrijk is op voorhand minstens zo aantrekkelijk. Gezien de quoteringen lijken beide landen aan elkaar gewaagd. Krijgen we een verlening in Turijn?België – Frankrijk
Nations League
7 oktober 2021
20.45 uur, Juventus Stadium, Turijn (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESBelgië en vooral Frankrijk hebben wat goed te maken na het EK. De Rode Duivels deden het met een kwartfinaleplek (uitgeschakeld door eindwinnaar Italië) nog aardig. De Haantjes werden gezien als topfavoriet voor het EK, maar sneuvelden al in de achtste finale tegen Zwitserland. België heeft na de zomer de draad weer goed opgepakt; drie wedstrijden, drie zeges. De formatie van bondscoach Didier Deschamps is naarstig op zoek naar vorm. Tijdens de vorige interlandperiode kwam Frankrijk maar één keer tot winst. Als we het over een langere periode bekijken doen de Fransen het helemaal belabberd. Van de laatste zes interlands wist het er slechts één te winnen. Desondanks verwachten wij wel een gelijk opgaande strijd. Een verlening behoort zomaar tot de mogelijkheden. Daarin zien wij België aan het langste eind trekken!

WEDTIP
België wint na verlenging > 11,50

Waar kun je België – Frankrijk zien op tv?

De wedstrijd België – Frankrijk is donderdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op Ziggo Sport Select.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!