Voorspelling België – Nederland: kan Oranje na 25 jaar(!) weer winnen van Rode Duivels?

Oranje fans - TOTO

Voor het Nederlands Elftal begint de Nations League met een lastige uitwedstrijd. In Brussel is België, de nummer twee van de wereld, de tegenstander. Het is misschien lastig voor te stellen, maar Oranje wist onze zuiderburen al 25 jaar niet te verslaan. Lukt dat vrijdagavond wel?

België – Nederland
Nations League
3 juni 2022
20.45 uur, Koning Boudewijnstadion, Brussel (Bel)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Voor de spelers zal het wellicht voelen als een vervelend uitstel van de vakantie, voor de bondscoach vormen de komende vier Nations League-wedstrijden de ideale gelegenheid om een team te smeden dat hoge ogen kan gooien op het WK. Louis van Gaal toverde een verrassende selectie uit de hoge hoed voor de duels met België, Wales (twee keer) en Polen. Mannen als Bruno Martins Indi, Jerdy Schouten en Vincent Janssen werden niet verwacht in Oranje. Van Gaal kennende zit er ongetwijfeld een gedachte achter. Maar België het echt lastig kunnen maken met deze selectie, dat verwachten wij niet. In de laatste acht edities van de Derby der Lage Landen verloren de Rode Duivels niet één keer. 1-1 was de uitslag bij de vorige twee interlands. Vrijdagavond weer?

WEDTIP
Uitslag 1-1 > 6,25

Misschien vraag je je af, waarom denken ze bij TOTO Extra niet dat België wint? En inderdaad, de quotering voor de ploeg van bondscoach Roberto Martinez is met 2,27 een stuk gunstiger dan die van Nederland (3,10). Onze zuiderburen verkeren echter al een tijdje niet in de allerbeste vorm. Sinds de Rode Duivels op het EK in de kwartfinale werden uitgeschakeld door Italië werd er weliswaar vijf keer gewonnen, maar er waren ook nederlagen tegen Frankrijk, weer Italië en gelijke spelen tegen iets mindere goden Wales en Ierland. Dus wie weet, mogelijk zit er toch een aardig resultaat in voor Oranje. De volgende wedoptie kan dan best interessant zijn!

WEDTIP
Draw no bet: Nederland > 2,20

Waar kun je België – Nederland zien op tv?

De Nations League-wedstrijd tussen België en Nederland is vrijdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!