Voorspelling Benfica – PSV: pak ruim drie keer je inleg met gelijkspel!

Noni Madueke - TOTO

De laatste horde voor PSV op weg naar de poulefase van de Champions League is Benfica. Dat is bepaald geen eenvoudige horde. Maar de Eindhovenaren verkeren in blakende vorm, en zullen Lissabon waarschijnlijk niet verlaten zonder goed resultaat!

Benfica – PSV
Play-offs Champions League
18 augustus 2021
21.00 uur, Estádio da Luz, Lissabon (Por)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

PSV heeft geen slechte herinneringen aan Benfica als tegenstander. Tegen de Portugezen beleefden de Brabanders namelijk het hoogtepunt uit de clubgeschiedenis door in 1988 de finale van de Europa Cup I te winnen. Destijds werd PSV als underdog gezien. Als we naar de quoteringen kijken is dat nu ook weer het geval (winst Benfica 2,08, winst PSV 3,25). Toch achten wij de formatie van Roger Schmidt zeker niet kansloos. Zijn ploeg maakte namelijk in eerdere voorrondes al een hoop indruk tegen Galatasaray en Midtjylland. Bovendien werd de Johan Cruijff Schaal met maar liefst 4-0 gewonnen van Ajax. Een gelijkspel tegen de 37-voudig Portugees kampioen moet er dus wel inzitten!

WEDTIP
Een gelijkspel > 3,45

Een van de spelers in vorm bij PSV is Noni Madueke. De nog maar 19-jarige Engelsman wist in de zes officiële wedstrijden die de Eindhovenaren tot nu toe afwerkten al vijf keer te scoren. Zo was de aanvaller afgelopen weekend wederom belangrijk door in de openingsronde van de Eredivisie de tweede treffer tegen Heracles Almelo voor zijn rekening te nemen (0-2 zege). Als Madueke in Lissabon weer op het scorebord verschijnt, kun je bijna vier keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Madueke scoort in de wedstrijd > 3,80

Tot slot nog een lekkere wedtip waarmee je méér dan vier keer je inleg terug kan verdienen! Een combinatie van de eerder genoemde wedtips. Denk jij namelijk dat Benfica – PSV in een remise eindigt én beide teams tot scoren komen? Dan is dit een interessante optie om op in te zetten:

WEDTIP
Gelijkspel en beide teams scoren > 4,10

Waar kun je Benfica – PSV zien op tv?

De wedstrijd Benfica – PSV is woensdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!