Voorspelling Besiktas – Ajax: groepswinst dichtbij voor Amsterdammers!

Besiktas | TOTO

Ajax plaatste zich drie weken geleden glansrijk voor de knock-outfase van de Champions League door bij Borussia Dortmund met 1-3 te winnen. Staat er in de wedstrijd tegen Besiktas woensdag dan niets meer op het spel? Zeker wel!Besiktas – Ajax
Champions League
24 november 2021
18.45 uur, Vodafone Park, Istanboel (Tur)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESNa de loting was iedereen het er wel over eens. De poule met Borussia Dortmund, Besiktas en Sporting Lissabon bood voor Ajax voldoende kansen zich weer eens te melden bij de laatste 16 van de Champions League. Maar dat de ploeg van trainer Erik ten Hag na vier wedstrijden, inclusief het tweeluik met Borussia, met het maximaal aantal punten al zeker zou zijn van de achtste finales, dat hadden toch maar weinigen gedacht.

Maar het is de realiteit, en bij een gelijkspel tegen Besiktas is Ajax al zeker van groepswinst. Dat levert de landskampioen een geplaatste status op bij de loting en daarmee ontloopt het andere groepswinnaars als Bayern München en Liverpool. Gemakzucht na het veiligstellen van overwintering in de Champions League ligt op de loer, maar Ten Hag zal wijzigingen aanbrengen in zijn ploeg, maar deze ook ongetwijfeld gewezen hebben op de sportieve én economische belangen. Wij verwachten een makkelijke zege voor de Amsterdammers.

WEDTIP
Ajax wint beide helften > 3.05De ogen zullen ook in Istanboel weer op de aanvallers van Ajax gericht zijn. Sébastian Haller staat slechts één goal achter op topscorer Robert Lewandowski en Antony is deze Champions League voorlopig de Koning van de assist. Vijf keer was de Braziliaanse dribbelaar de aangever in de voorgaande wedstrijden, en opvallend is dat ze alle vijf in uitduels tot stand kwamen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de ruimtes die Ajax in Europese uitwedstrijden krijgt. Ook tegen Besiktas zullen de Ajacieden weer vaak dreigend doorkomen. Geeft Antony weer een assist? Je pakt er vier keer je inleg mee!

WEDTIP
Antony geeft een assist > 4.00

Waar kun je Besiktas – Ajax zien op tv?

De wedstrijd Besiktas – Ajax wordt woensdag vanaf 18.45 uur live uitgezonden op RTL7 en Ziggo Sports Voetbal.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!