Voorspelling Borussia Dortmund – Manchester City: doet Haaland zijn oude ploeg opnieuw pijn?

Gelbe Wand - TOTO

Het Fenomeen levert bij zijn nieuwe club Manchester City fenomenale cijfers af. In elf Premier League wedstrijden scoorde Erling Haaland al zeventien keer en in drie Champions League duels was de Noor al vijf keer trefzeker. Waaronder één keer tegen zijn oude club Borussia Dortmund. Dinsdag keert Haaland terug in het Signal Iduna Park!

Borussia Dortmund – Manchester City
Poule G Champions League
25 oktober 2022
21.00 uur, Signal Iduna Park, Dortmund (Dui)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Die ene goal in de wedstrijd tussen Haalands huidige en oude club was er een van oogverblindende schoonheid. De treffer deed denken aan die van Johan Cruijff tegen Atletico Madrid, lang geleden. Of,iets recenter, aan een aantal doelpunten van Zlatan Ibrahimovic in zijn beste jaren. En dan hebben we het nog niet over de assist met buitenkantje rechts gehad van Joao Cancelo…

Bij zijn terugkeer in Dortmund zal Haaland zich natuurlijk opnieuw willen laten gelden. Zijn goal in de heenwedstrijd was de winnende voor City, dat vroeg op achterstand kwam en pas in de laatste tien minuten de wedstrijd naar zich toe trok. Het volle pond heeft City niet meer op zak in de Champions League. Na drie overwinningen bleef de ploeg van Pep Guardiola in de uitwedstrijd tegen FC Kopenhagen steken op 0-0. Niet geheel toevallig kreeg Haaland die wedstrijd rust. Opent de Noor dinsdagavond de score, dan krijg je 3,5 keer je inleg.

WEDTIP
Haaland scoort eerste doelpunt > 3.50

Manchester City is ondanks dat gelijke spel bij FC Kopenhagen al zeker van de volgende ronde. Borussia Dortmund is dat nog niet, maar het moet heel raar lopen willen de Duitsers nog naast de knock-outfase grijpen. Met nog twee wedstrijden te gaan is de voorsprong van Borussia op Kopenhagen vijf punten. Inzet van de wedstrijd in het Signal Iduna Park is dan ook de eerste plaats. Dortmund heeft drie punten achterstand op City en bij een gelijk aantal punten wordt eerst naar het onderling resultaat gekeken. City won in Engeland met 2-1, dus iedere overwinning groter dan dat en de Borussen nemen de eerste plaats van City over. Een gewaagde voorspelling natuurlijk, maar met een quotering van bijna 10.00 vinden we ‘m de moeite waard!

WEDTIP
Borussia Dortmund wint met handicap -1.0 > 9.85

Waar kun je Borussia Dortmund – Manchester City zien op tv?

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Manchester City is dinsdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?