Voorspelling Brazilië – Servië: gaan de Brazilianen swingend van start?

Brazilië - Servië - TOTO

Net als in 2018 komen Brazilië en Servië elkaar in de groepsfase van het wereldkampioenschap voetbal tegen. Toen wonnen de Brazilianen met 0-2, waardoor Servië naar huis kon. Dit jaar is het de eerste wedstrijd voor beide ploegen. Wordt het weer een zege voor Brazilië?

Brazilië – Servië
Groep G WK 2022
24 november 2022
20.00 uur, Lusail Stadion, Lusail

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Brazilië geldt altijd als favoriet voor de wereldtitel, maar dit jaar is het misschien wel de meest uitgesproken topfavoriet. Geen team dat over zoveel aanvallende kwaliteit beschikt als de Brazilianen. Neymar, Vinicius Junior, Richarlison, Raphinha, Antony; de mogelijkheden voor bondscoach Tite lijken eindeloos. Ook bij tegenstander Servië is de aanval de beste linie. Aleksandar Mitrovic maakte er al negen in twaalf Premier League wedstrijden en scoorde in 76 interlands vijftig keer. Naast Mitrovic staat Dusan Vlahovic, de jonge spits van Juventus. En achter het duo is aanvoerder Dusan Tadic een vertrouwd gezicht. Het WK kende al een aantal 0-0-wedstrijden, maar met deze twee ploegen tegenover elkaar kunnen we toch niet anders dan doelpunten verwachten.

WEDTIP
Aantal goals meer dan 3.5 > 2.75

Bij TOTO kun je dit WK ook inzetten op het aantal keer dat teams en spelers op doel schieten. Een schot op doel houdt in dat een doelpoging zonder inmenging van de keeper een doelpunt oplevert. Wordt een inzet door een andere speler geblokt, dan telt deze niet als schot op doel en ook een bal op de paal is geen schot op doel. Met het surplus aan aanvallende kwaliteit is het geen gekke gedachte dat Servië-doelman Sergej Milinkovic-Savic veelvuldig onder vuur zal worden genomen. Beginnen de Brazilianen furieus en schieten ze minstens vijf keer op doel in de eerste helft? Je pakt er vijf keer je inleg mee!

WEDTIP
Brazilië aantal schoten op doel 1e helft 5 of meer > 5.00

Waar kun je Brazilië – Servië zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Brazilië en Servië is donderdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?