Voorspelling Brazilië – Uruguay: helpt Antony zijn land aan de zege?

Antony - TOTO

Brazilië en Uruguay zijn twee klassieke grootmachten van het Zuid-Amerikaanse voetbal. In totaal veroverden zij zeven wereldtitels en 24 keer de Copa América. In de nacht van donderdag op vrijdag staan Brazilië en Uruguay voor de 78e keer tegenover elkaar, voor de WK-kwalificatie. Kan Ajacied Antony in dit duel een hoofdrol opeisen?Brazilië – Uruguay
WK-kwalificatie
15 oktober 2021
02.30 uur, Arena Amazônia, Manaus (Bra)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe Brazilianen zitten in een zetel. De Seleção gaat met zes punten voorsprong op nummer twee Argentinië ruim aan kop in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep. Plaatsing voor het WK is een kwestie van tijd. Uruguay moet nog flink aan de bak om volgend jaar in Qatar te mogen schitteren. De ploeg van onder andere Luis Suárez en Edinson Cavani staat nu vierde. Dat zou bij de eindafrekening nét genoeg zijn voor rechtstreekse kwalificatie. Maar Paraguay (vier punten) en Colombia (één punt) hijgen Uruguay in de nek. Een overwinning zou wat lucht geven. Wij verwachten echter dat Brazilië, zeker in eigen huis, een maatje te groot is. Bovendien wist La Celeste al elf wedstrijden op rij niet te winnen van vijfvoudig wereldkampioen. Het zou heel goed kunnen dat Ajacied Antony weer speeltijd krijgt bij Brazilië. Als hij zijn derde interland opluistert met een doelpunt en het wordt een regelmatige zege voor de thuisploeg, dan kun jij bijna acht keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Antony scoort en wint 1-0, 2-0 of 2-1 > 7,50

Waar kun je Brazilië – Uruguay zien op tv?

De wedstrijd Brazilië – Uruguay wordt niet op Nederlandse tv uitgezonden.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!