Voorspelling Brazilië – Zuid-Korea: steelt Neymar gelijk weer de show?

Brazilië - Zuid-Korea - TOTO

Lange tijd leek het erop dat Brazilië het in de achtste finale zou moeten opnemen tegen Uruguay. Totdat Zuid-Korea met een goal in blessuretijd tegen Portugal ervoor zorgde dat niet Uruguay, maar zij doorgingen. Op papier mogen de Brazilianen geen moeite hebben met Zuid-Korea. Maar op dit WK hebben we wel vaker verrassingen gezien.

Brazilië – Zuid-Korea
Achtste finale WK 2022
5 december 2022
20.00 uur, Stadion 974, Doha

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Brazilië, een van de grote favorieten voor de wereldtitel, was na twee groepswedstrijden al zeker van de achtste finale. Er werd gewonnen van Servië en Zwitserland, waarmee het laatste groepsduel met Kameroen (1-0 nederlaag) er niet meer toe deed. Het is toch niet helemaal koek en ei bij de Seleção. Zo viel sterspeler Neymar in de eerste wedstrijd tegen Servië geblesseerd uit. Hij kan tegen Zuid-Korea waarschijnlijk wel weer meedoen. Dat geldt niet voor aanvaller Gabriel Jesus en verdediger Alex Telles. Zij komen dit hele WK sowieso niet meer in actie. Alex Sandro en Danilo zijn nog een vraagteken voor het duel met de Aziaten. Kortom, Brazilië loopt hier en daar wel een deukje op, maar winnen van Zuid-Korea mag toch geen probleem zijn.

WEDTIP
Price Boost: Brazilië wint beide helften > 3,00

Het is de vraag of het realistisch is dat Neymar al direct zijn stempel kan drukken. Een speler met zijn kwaliteiten kan ongeacht gebrek aan wedstrijdritme of geen honderd procent fitheid nog altijd iets extra’s brengen. Een doelpunt van de aanvaller van Paris Saint-Germain is misschien nog wat veel gevraagd. Maar een assist moet er zeker inzitten.

WEDTIP
Neymar geeft assist > 2,00

Waar kun je Brazilië – Zuid-Korea zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea is maandagavond vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?