Manchester City laat de voorbije weken zien waarom het koploper van de Premier League is. In de laatste drie wedstrijden scoorde The Citizens maar liefst zeventien keer. Met als volgende tegenstander promovendus Brentford mogen wederom een doelpuntenregen verwachten.

Brentford – Manchester City
Premier League
29 december 2021
21.15 uur, Brentford Community Stadium (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Op Manchester City staat in de laatste maanden van dit jaar geen maat. De formatie van Pep Guardiola liet in de beginfase van de competitie nog weleens punten liggen. Dat is al negen duels op rij niet gebeurd. Vooral deze maand overklast City de tegenstanders bij tijd en wijle. Achtereenvolgens won het met 7-0 van Leeds United, 0-4 van Newcastle United en 6-3 van Leicester City. En juist in die laatste wedstrijd zit een strohalm voor de komende opponent Brentford, de nummer dertien van de Premier League. The Citizens kwamen al vrij snel met 4-0 voor, maar lieten Leicester toch nog dichtbij komen met 4-3. Gemakzucht kan dus weleens in de ploeg sluipen. Gaat dat Brentford punten opleveren? Nee, want wij geloven niet dat City het zover laat komen.

WEDTIP
Manchester City wint en Over 3,5 goal > 2,13

Er zijn clubs die vaker in bijvoorbeeld de eerste helft scoren, dan in de tweede. Voor City gaat dat nauwelijks op. Zeker als we kijken naar de goals in de eerder genoemde wedstrijden. Daarvan maakte de lijstaanvoerder er vóór de pauze negen, en acht treffers vielen na rust. Wij durven de voorspelling dus wel aan dat City tegen Brentford in beiden helften een gelijk aantal doelpunten maakt. Als je daarop inzet en deze voorspelling komt uit, dan kun je ruim drie keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Helft met meeste City-goals: gelijk > 3,45

Waar kun je Brentford – Manchester City zien op tv?

Brentford – Manchester City is woensdag vanaf 21.15 uur te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots