Voorspelling Cambuur – Feyenoord: kan het nog mis?

Cambuur Stadion - TOTO

De slotfase van de competitie komt in zicht en Feyenoord kan de titel ruiken! Met nog zes wedstrijden te gaan staan de Rotterdammers acht punten los en lijkt de titelstrijd wel beslist. Toch?!

Cambuur – Feyenoord
Eredivisie
16 april 2023
16.45 uur, Cambuur Stadion, Leeuwarden

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Je bent geneigd te zeggen dat het inderdaad niet meer mis kan voor Feyenoord. Het gat is groot en het programma van de ploeg van Arne Slot is allesbehalve zwaar te noemen. Vijf van de laatste zes tegenstanders staan in het rechterrijtje. En komende tegenstander Cambuur is zelfs hekkensluiter. Nee, zelfs de meest pessimistische Feyenoord-supporter zal toch geregeld aan het kampioenschap denken.

Wellicht dat het Europese avontuur Feyenoord nog op kan breken in de laatste weken. Donderdag werd de heenwedstrijd tegen AS Roma met 1-0 gewonnen en is de halve finale van de Europa League nog altijd binnen handbereik. Maar zelfs als Feyenoord op twee fronten actief blijft, lijkt het met dit programma niet meer mis te kunnen gaan. Daarvoor is dit Feyenoord te stabiel gebleken dit jaar. Dat blijkt uit de cijfers in uitwedstrijden. Slechts eentje verloor de Stadionclub er van de veertien. Wint de koploper gewoon ruim van de hekkensluiter?

WEDTIP
Feyenoord wint met handicap -2 > 2.70

Waar kun je Cambuur – Feyenoord zien op tv?

De Eredivisiewedstrijd tussen Cambuur en Feyenoord is zondagavond vanaf 16.45 uur live te zien op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?