Voorspelling Canada – Marokko: Ziyech en co op weg naar de achtste finales!

Canada - Marokko | TOTO

Een van de positieve verrassingen op het WK 2022 is toch wel Marokko. Tegen Kroatië pakten de Marokkanen een punt, van België werd zelfs gewonnen. Via Canada kan Marokko nu de achtste finales veiligstellen, iets wat alleen in 1986 eerder lukte!

Canada – Marokko
Groep F WK 2022
1 december 2022
16.00 uur, Al Thumama Stadion, Doha

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Marokko heeft uitstekende papieren voor het bereiken van de volgende ronde. Niet verliezen van de al uitgeschakelde Canadezen en de achtste finales zijn een feit. Daarnaast mag het zelfs met 2-0 verliezen van Canada als België in de andere wedstrijd tegen Kroatië niet wint. Kortom, er moet best wat gebeuren willen Hakim Ziyech en zijn teamgenoten de tweede ronde níet bereiken.

Maar zover zal Marokko het toch niet willen laten komen. De ploeg van Walid Regragui maakte indruk in de eerste twee wedstrijden. Tegen Kroatië bleef het 0-0, maar tegen België wonnen de Marokkanen verdiend met 0-2. In die wedstrijd gaf Ziyech de prachtige assist op de beslissende 0-2 en werd de oud-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Neemt Ziyech zijn ploeg ook tegen Canada weer bij de hand?

WEDTIP
Hakim Ziyech geeft een assist > 3.25

Verwachten we dan nog iets van Canada? De ploeg van John Herdman keerde zo verrassend na 36 jaar weer eens terug op een WK en mag dan wel na twee wedstrijden uitgeschakeld zijn, met name tegen de Belgen maakte Canada behoorlijk indruk. Met een energieke speelstijl legden de Noord-Amerikanen onze zuiderburen vrijwel de gehele wedstrijd hun wil op en ontbrak het maar aan één ding: doelpunten. Waar België zich uiterst effectief toonde door hun enige grote kans te benutten miste Canada onder andere een strafschop en liet het andere enorme kansen onbenut. Het is het manco van de Canadezen. Marokko kreeg dit toernooi nog geen tegendoelpunt, dus het zou ons niets verbazen als de Marokkanen de achtste finales veiligstellen zonder een doelpunt te incasseren!

WEDTIP
Marokko wint zonder tegentreffer > 3.37

Waar kun je Canada – Marokko zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Canada en Marokko is donderdagmiddag vanaf 16.00 uur live te zien op NPO 2 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO SPORT?