Voorspelling Celtic – AZ: lastig avondje voor AZ op Celtic Park verwacht

Celtic Park - TOTO

Na de valse start tegen RKC Waalwijk begint in Schotland het Europese avontuur van AZ. Kunnen de Alkmaarders zich herstellen tegen voormalig topclub Celtic?

Celtic – AZ
Play-offs Europa League
18 augustus 2021
20.45 uur, Celtic Park, Glasgow (Sch)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

De kassa rinkelde deze zomer in Alkmaar. Het vertrek van Marco Bizot, Calvin Stengs en Myron Boadu leverde AZ bijna 40 miljoen euro op, maar trainer Pascal Jansen raakte daarmee wel drie pijlers onder de derde plek van vorig seizoen kwijt. En nu verdediger Owen Wijndal met een liesblessure aan de kant staat, is vrijwel het gehele fundament verdwenen. Met de van Willem II overgekomen Vangelis Pavlidis is alleen voor Boadu een vervanger aangetrokken die direct inzetbaar is.

Tegenstander Celtic werd vorig seizoen voor het eerst sinds 2012 geen kampioen. In de voorronde van de Champions League bleek FC Midtjylland te sterk voor de ploeg van trainer Steven Gerrard en door twee ruime overwinningen op FK Jablonec plaatste het zich voor de play-offs voor de Europa League. Celtic mag dan alleen qua naam nog een grote club zijn, het huidige AZ zit momenteel dichter bij Jablonec dan Midtjylland. Wij verwachten een ruime nederlaag voor de Alkmaarders.

WEDTIP
Celtic wint met handicap -1 > 3.45

Waar kun je Celtic – AZ zien op tv?

De wedstrijd Celtic – AZ wordt niet live uitgezonden op de Nederlandse tv.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!