Voorspelling Chelsea – Borussia Dortmund: maken Blues achterstand goed?

Chelsea fan - TOTO

Chelsea beleeft in eigen land een dramatisch seizoen. De club uit Londen werd vroegtijdig uitgeschakeld in de FA Cup en League Cup, en staat slechts tiende in de Premier League. De enige manier waarop Chelsea dit seizoen nog kan redden, is ver komen in de Champions League. Maar daarvoor moet het in de return van de achtste finale wel een 1-0 achterstand zien goed te maken op Borussia Dortmund. Slagen The Blues daar in?

Chelsea – Borussia Dortmund
Achtste finale Champions League
7 maart 2023
21.00 uur, Stamford Bridge, Londen (Eng)

 

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De slechte prestaties van Chelsea kostten in september Thomas Tuchel de kop. En het is nog maar zeer de vraag of zijn opvolger Graham Potter het einde van deze jaargang wel haalt. In 2023 wonnen de Londenaren pas twee keer. Waar het vooral aan schort, zijn goals. Chelsea scoorde in de competitie pas 24 keer in 25 wedstrijden. De voortekenen voor een goed resultaat tegen Dortmund zijn dus niet al te best. Zeker als je bedenkt dat de Duitsers sinds de jaarwisseling in blakende vorm verkeren. BVB speelde sindsdien tien wedstrijden (alle competities), die allemaal in winst werden omgezet. We mogen de ploeg van Edin Terzic daarom wel als de favoriet bestempelen. Een zege voor Dortmund geeft ook nog eens een lekkere quotering!

WEDTIP
Dortmund wint > 4,00

Nog maar 19 jaar, maar al een aantal jaar van onschatbare waarde voor Dortmund. We hebben het over Jude Bellingham. De Engelsman is niet meer weg te denken bij de nummer twee van Duitsland. Met vier treffers is de international zelfs topscorer van Dortmund in Europees verband. Als Bellingham ook tegen Chelsea op het scorerbord verschijnt, kun jij ruim zeven keer je inleg terugverdienen, lekker toch?!

WEDTIP
Bellingham scoort > 7,50

Waar kun je Chelsea – Borussia Dortmund zien op tv?

De wedstrijd tussen Chelsea en Borussia Dortmund is dinsdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?