Voorspelling Chelsea – Juventus: titelhouder op jacht naar overwintering

Chelsea fan - TOTO

Officieel is Chelsea nog altijd niet zeker van de achtste finales van de Champions League. Maar dat kan de titelhouder dinsdag wel bewerkstelligen tegen het al geplaatste Juventus. Check hier onze voorspellingen en wedtips voor deze kraker!Chelsea – Juventus
Champions League
23 november 2021
21.00 uur, Stamford Bridge, Londen (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESChelsea is bezig aan een prima seizoen. De Champions League-winnaar staat bovenaan in de Premier League. Het verloor tot nu toe alleen van Manchester City. Ook in Europees verband hoefde de formatie van Thomas Tuchel slechts één nederlaag te incasseren. Het 1-0 verlies uit bij Juventus is de reden dat Chelsea zich nog niet geplaatst heeft voor de achtste finale. Want de overige duels werden tot nu toe wel gewonnen. Wij schatten de Londenaren op dit moment wat beter in dan de Oude Dame. Want Juve heeft al een ticket voor de volgende ronde, en zal mogelijk krachten willen sparen voor de Serie A, waarin we de club uit Turijn pas op een achtste (!) plek terugvinden. Onze voorspelling is een 1-0 zege voor Chelsea, een uitslag die deze poulefase al twee keer eerder op het scorebord stond.

WEDTIP
Chelsea wint met 1-0 > 5,80Als we de prestaties van Chelsea wat verder onder de loep nemen, valt er direct iets op. The Blues krijgen heel weinig tegendoelpunten. In de Premier League moesten de doelmannen vier keer vissen in twaalf wedstrijden. In de Champions League was dat één keer nodig (nederlaag tegen Juventus). Dat Chelsea dinsdagavond weer de nul houdt, is best een reële kans. Een prima quotering voor als jij denkt dat de mannen van Tuchel winnen én het doel schoonhouden.

WEDTIP
Chelsea wint zonder tegendoelpunt > 2,52

Waar kun je Chelsea – Juventus zien op tv?

De wedstrijd Chelsea – Juventus wordt dinsdag vanaf 21.00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!