Voordat het nieuwe jaar goed en wel begonnen is, staat er voor Chelsea en Liverpool al een cruciaal duel op het programma. Degene die deze onderlinge confrontatie verliest, lijkt de landstitel wel uit zijn hoofd te kunnen zetten. We blikken vooruit op Chelsea – Liverpool met onze voorspellingen en wedtips!

Chelsea – Liverpool
Premier League
2 januari 2022
17.30 uur, Stamford Bridge, Londen (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Chelsea en Liverpool zijn de laatste jaren een van de toonaangevende clubs in Engeland én Europa. Daarom hopen we op een wedstrijd om je vingers bij af te likken. Maar het is niet zomaar een wedstrijd. Beiden staan onder enorme druk. Want op dit moment hebben The Blues en The Reds respectievelijk acht en negen punten achterstand op koploper Manchester City. Het moge duidelijk zijn dat de verliezer titelaspiraties voorlopig in de ijskast kan zetten. Gaat deze druk zowel Chelsea als Liverpool verlammen, en is voor beiden het credo om in ieder geval niet te willen verliezen? Een gelijkspel is daarom volgens ons een zeer reële optie!

WEDTIP
Een gelijkspel > 3,45

De wedoptie ‘draw not bet’ kan voor deze wedstrijd ook erg interessant zijn. Als jij inzet op Chelsea, maar er staat een gelijkspel op het scorebord, kun jij je inleg verdubbelen. Heb je meer vertrouwen in een overwinning van Liverpool, en eindigt het duel in een remise, is de quotering 1,72. Scoor jij met ‘draw no bet’?

WEDTIP
Draw no bet Chelsea > 2,00

Draw no bet Liverpool > 1,72

Waar kun je Chelsea – Liverpool zien op tv?

Chelsea – Liverpool is zondag vanaf 17.30 uur te zien op Ziggo Sport Select.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots