Voorspelling Chelsea – Manchester City: Chelsea op jacht naar 4e(!) zege op City in 5 maanden

Chelsea Manchester City - TOTO

Bijna vier maanden na de Champions League finale in Porto staan Chelsea en Manchester City opnieuw tegenover elkaar. Toen wonnen de Londenaren met 1-0 dat was de derde overwinning op City in amper anderhalve maand tijd. Wordt het vier op een rij voor Chelsea?Chelsea – Manchester City
Premier League
25 september 2021
13.30 uur, Stamford Bridge, Londen

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDat Chelsea eind mei de Champions League won mocht een verrassing heten. Manchester City was na het uitschakelen van PSG in de halve finales de favoriet, en maar weinigen hielden rekening met een overwinning van de Londenaren. Misschien wat onterecht, want Chelsea had in de anderhalve maand voor de finale City al twee keer verslagen. In de halve finale van de FA Cup werd het 1-0 voor de ploeg van Hakim Ziyech, in de Premier League won Chelsea met 1-2 in het Etihad Stadium. Drie overwinningen op Manchester City in anderhalve maand tijd, een unieke prestatie. Wint Chelsea zaterdag voor de vierde keer op rij van City en doet het dat opnieuw met het kleinst mogelijke verschil? Je pakt er ruim vier keer je inleg mee.

WEDTIP
Chelsea wint met één doelpunt verschil > 4.10Chelsea werd er na het winnen van de Champions League deze zomer niet bepaald zwakker op. Zo verleidde het Romelu Lukaku tot een terugkeer naar Stamford Bridge. De Belgische spits stond eerder van 2011 tot 2014 onder contract bij Chelsea, maar kwam in die periode door enorme concurrentie maar tot tien wedstrijden voor The Blues, waarin hij niet tot scoren kwam. Via Everton, Manchester United en Internazionale is Lukaku nu terug in Londen en laat hij het net nu wel regelmatig bollen. De spits was in zes wedstrijden dit seizoen alweer goed voor vier treffers en wij verwachten dat hij het ook zaterdag zal doen voor Chelsea. Drukt Lukaku definitief zijn stempel op dit Chelsea en scoort hij twee keer in de topper tegen Manchester City? Er staat een heerlijke quotering van 9.00 tegenover!

WEDTIP
Lukaku scoort twee keer of meer > 9.00

Waar kun je Chelsea – Manchester City zien op tv?

De wedstrijd Chelsea – Manchester City is zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur live te zien bij ZIGGO Sports.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!