Voorspelling Conference League: AZ en Feyenoord bijna zeker van overwintering, Vitesse moet winnen

Feyenoord - TOTO

Vlak voor de een na laatste speelronde in de poulefase van de Conference League staan de Nederlandse clubs er prima voor. AZ en Feyenoord treffen directe concurrenten, en kunnen overwintering veilig stellen. Vitesse hoopt bij koploper Stade Rennes de laatste strohalm te pakken. FK Jablonec – AZ
Conference League
25 november 2021
21.00 uur, Stadion Střelnice, Jablonec (Tsj)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESAZ heeft uitstekende papieren om de achtste finale van de Conference League te bereiken. De Alkmaarders leiden in groep D met tien punten. De ‘naaste’ belager is de tegenstander van donderdagavond: Jablonec. De club uit Tsjechië staat tweede met vijf punten. AZ heeft dus aan een gelijkspel genoeg. En wij verwachten dat de formatie van Pascal Jansen in die missie slaagt. AZ verloor in deze poulefase nog niet. Bovendien weet Jablonec dit seizoen zelden wat winnen is. De laatste zege (afgezien van het bekertoernooi) dateert van 16 september in de Europa League tegen Cluj. Een lekkere quotering voor een gelijkspel!

WEDTIP
Een gelijkspel > 4,00

Waar kun je Jablonec – AZ zien op tv?

De wedstrijd Jablonec – AZ is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op ESPN.Slavia Praag – Feyenoord
Conference League
25 november 2021
18.45 uur, Sinobo Stadium, Praag (Tsj)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESOok voor Feyenoord staat er een uitwedstrijd in Tsjechië op het programma. En ook voor Feyenoord geldt dat het genoeg heeft aan een punt om te overwinteren. Het enige verschil met AZ is dat de Rotterdammers in Slavia Praag een opponent treffen die wél in vorm is. De ploeg van Jindřich Trpišovský staat bovenaan in de Tsjechische competitie en won haar laatste twee wedstrijden met 5-0, waaronder afgelopen weekend tegen AZ’s tegenstander Jablonec. Gezien de quoteringen is Slavia licht favoriet. Onze voorspelling is daarom een nipte overwinning voor de thuisploeg. Dat hoeft overigens geen ramp te zijn voor Feyenoord, dat aan de leiding gaat in groep E met tien punten, vier meer dan nummer twee Slavia.

WEDTIP
Slavia Praag wint met één goal verschil > 3,90

Waar kun je Slavia Praag – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd Slavia Praag – Feyenoord is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2.Stade Rennes – Vitesse
Conference League
24 november 2021
18.45 uur, Roazhon Park, Rennes (Fra)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESVoor Vitesse is de uitgangspositie een stuk minder gunstig dan voor AZ en Feyenoord. De Arnhemmers bezetten in poule G een derde plek met vier punten achterstand op koploper Stade Rennes. Vitesse zal van goeden huize moeten komen voor een resultaat tegen de Fransen. Rennes staat derde in de Ligue 1, en verloor nog geen duel in de groepsfase van de Conference League. Is er voor de mannen van Thomas Letsch nog iets om zich aan vast te klampen? Zeker wel. De heenwedstrijd in de GelreDome leverde dan wel een overwinning op voor Rennes, maar Vitesse was niet de onderliggende partij; het kreeg zelfs de meeste kansen. Toch denken wij dat Rennes donderdagavond – zeker in eigen huis – wint.

WEDTIP
Stade Rennes wint met handicap -1 > 2,19

Waar kun je Stade Rennes – Vitesse zien op tv?

De wedstrijd Stade Rennes – Vitesse is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!