Voorspelling Conference League: wat kunnen AZ en Vitesse tegen onbekende tegenstanders?

Feyenoord kwam dinsdag al in actie en dat betekent deze donderdag twee Nederlandse clubs in actie in de Conference League. Vitesse gaat op bezoek bij Sloveens kampioen Randers en AZ neemt het in Denemarken op tegen Randers. Krijgen we twee Nederlandse zeges?NS Mura – Vitesse
Conference League
16 augustus 2021
18.45 uur, Ljudski vrt Stadion, Maribor (Slo)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESIn de Eredivisie wil het nog niet helemaal lukken bij Vitesse. Van PEC Zwolle en RKC werd met moeite gewonnen en tegen Willem II (0-3) en Ajax (5-0) werd ruim verloren. Des te opvallender was het uitschakelen van Anderlecht in de play-offs van de Conference League. De Arnhemmers speelden uit met 3-3 gelijk en wonnen in de Gelredome met 2-1 van de gevallen Belgische topclub. En dus ben je geneigd te denken dat winnen van het onbekende NS Mura ook wel moet lukken. Maar in Slovenië zal bij het horen van de naam Vitesse ook niet direct de angst in de ploeg kruipen. Wij gaan voor een gelijkspel.

WEDTIP
Een gelijkspel > 3.75

Waar kun je NS Mura – Vitesse zien op tv?

De wedstrijd NS Mura – Vitesse is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN.Randers – AZ
Conference League
16 augustus 2021
21.00 uur, BioNutria Park, Randers (Den)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESOok AZ treft met het Deense Randers een in Nederland onbekende tegenstander. In de Superligaen staat Randers na acht wedstrijden op de vierde plaats, op gepaste afstand van koploper FC Kopenhagen. In de play-offs van de Europa League was de fusieclub (ontstaan in 2002) dicht bij een stunt tegen Galatasaray. Na de 1-1 in Denemarken werd het in Istanbul net aan 2-1 voor de Turkse topclub. Het zegt iets over Galatasaray, maar ook over de kwaliteiten van Randers. AZ is na het vertrek van vier dragende spelers in wederopbouw. Het stuntte bijna tegen Celtic, maar verloor ook kansloos van PSV. AZ is in Denemarken de favoriet, maar wij gaan ook hier voor een gelijkspel.

WEDTIP
Een gelijkspel > 3.35

Waar kun je Randers – AZ zien op tv?

De wedstrijd Randers – AZ is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!