Van de drie Nederlandse clubs in de Conference League is Vitesse de enige die donderdagavond nog ergens voor speelt. Feyenoord en AZ zijn al zeker van de volgende ronde en de Arnhemmers kunnen zich als derde Nederlandse club daarvoor plaatsen!

AZ – Randers
Conference League
9 december 2021
18.45 uur, AFAS Stadion, Alkmaar

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

AZ is al groepswinnaar en kan dus vrijuit spelen tegen Randers. De Deense club heeft wel nog alles om voor te spelen. Randers staat tweede met één punt voorsprong op Jablonec, dat op bezoek gaat bij het al uitgeschakelde Cluj. In Tsjechië zullen ze hopen op de sportieve plicht van AZ, dat natuurlijk ook voor de coëfficientenranglijst goede zaken kan doen. AZ is al vijftien thuiswedstrijden op rij in Europees verband ongeslagen en wij verwachten dat er een zestiende wedstrijd bij komt. Uit werd het 2-2, en wij gaan voor een vergelijkbaar scenario. Verliest AZ niet en scoren beide ploegen, dan verdubbel jij je inleg.

WEDTIP
Dubbele kans AZ of gelijkspel en beide teams scoren > 2.13

Waar kun je AZ – Randers zien op tv?

De wedstrijd AZ – Randers is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op ESPN.

Feyenoord – Maccabi Haifa
Conference League
9 december 2021
21.00 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Ook Feyenoord is al zeker van groepswinst, en met Maccabi Haifa treffen de Rotterdammers een eveneens uitgespeelde ploeg. De Israëliërs staan laatste en hebben geen kans meer op een vervolg in de Conference League. Een eitje zou je dus zeggen voor Feyenoord, maar trainer Arne Slot kondigde al aan met een veredeld B-elftal te zullen spelen en enkele jeugdspelers op te nemen in de wedstrijdselectie. Ook Bryan Linssen krijgt rust van Slot, en dat betekent dat Cyriel Dessers in de punt van de aanval staat. Kan de Belgische Nigeriaan het ook vanaf de aftrap?

WEDTIP
Dessers scoort en wint > 2.60

Waar kun je Feyenoord – Maccabi Haifa zien op tv?

De wedstrijd Feyenoord – Maccabi Haifa is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2.

Vitesse – NS Mura
Conference League
9 december 2021
21.00 uur, Gelredome, Arnhem

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

En dan Vitesse. Dat kan op de laatste speeldag zomaar Tottenham Hotspur uitschakelen. Wie had dat gedacht… De Arnhemmers moeten daarvoor met ruime cijfers van NS Mura winnen. In punten staan Vitesse en Tottenham gelijk, ook het onderling resultaat is in evenwicht, maar de Engelsen hebben een beter doelsaldo. Vitesse moet, als Tottenham ook wint van Stade Rennes, twee doelpunten goed maken op de ploeg van Steven Bergwijn. Een historische overwintering (Vitesse was nog nooit na de winterstop nog actief in Europa) heeft de ploeg van Thomas Letsch dus niet zelf in de hand, maar een ruime overwinning vergroot de kans aanzienlijk. Vitesse op jacht naar doelpunten, en een snelle treffer helpt daar altijd bij!

WEDTIP
Vitesse scoort in eerste tien minuten > 5.00

Waar kun je Vitesse – NK Mura zien op tv?

De wedstrijd Vitesse – NK Mura is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots