Voorspelling play-offs Conference League: Vitesse met Feyenoord naar de groepsfase?

Gelredome - TOTO

Dat Feyenoord zich gaat plaatsen voor de groepsfase van de Conference League is een zekerheidje, de grote vraag is donderdagavond of Vitesse de Rotterdammers gaan vergezellen!

IF Elfsborg – Feyenoord
Play-offs Conference League
26 augustus 2021
19.00 uur, Boras Stadion, Boras (Zwe)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

In de eerste voorronde had Feyenoord nog de nodige moeite met het onbekende FK Drita uit Kosovo, maar daarna raakte de ploeg van Arne Slot op stoom. Van FC Luzern werd een ronde later twee keer met 3-0 gewonnen en in de heenwedstrijd van de play-offs werd IF Elfsborg vorige week met 5-0 opgerold. En dus mogen we wel zeggen dat Feyenoord plaatsing voor de groepsfase van het nieuwe derde Europese toernooi niet meer kan ontgaan. Gezien het krachtsverschil in de eerste wedstrijd verwachten we weer een ruime Rotterdamse zege. Scoren Guus Til en Bryan Linssen? Het kan je 5,5 keer je inleg opleveren!

WEDTIP
Til en Linssen scoren > 5.50

Waar kun je IF Elfsborg – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd IF Elfsborg – Feyenoord is live te zien op SBS6. De wedstrijd begint om 19.00 uur, de voorbeschouwing om 18.30 uur.

Vitesse – Anderlecht
Play-offs Conference League
26 augustus 2021
19.00 uur, Gelredome, Arnhem

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Een stuk spannender is het bij de return tussen Vitesse en Anderlecht. De spectaculaire heenwedstrijd in Brussel eindigde in 3-3, een uitslag waar beide ploegen zo hun bedenkingen over hadden. Vitesse baalde van het uit handen geven van de 2-3 voorsprong, Anderlecht treurde over de gemiste strafschop in de absolute slotfase. Het gelijke spel maakt dat alles nog mogelijk is donderdag in de Gelredome. Anderlecht is op papier favoriet, maar Vitesse zal vorige week gevoeld hebben dat het zeker niet kansloos is tegen de gevallen Belgische topclub. Krijgen we weer veel doelpunten? Dan is de kans dat Vitesse-spits Loïs Openda twee keer scoort zeker aanwezig!

WEDTIP
Price Boost Openda scoort 2 keer of meer > was 11.00 NU 14.00

Waar kun je Vitesse – Anderlecht zien op tv?

De wedstrijd Vitesse – Anderlecht is live te zien op het open kanaal van FOX en op ESPN. De wedstrijd begint om 19.00 uur, de voorbeschouwing om 18.30 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!