Voorspelling De Graafschap – Ajax: nr. 13 KKD moet hopen op stunt

De Vijverberg - TOTO

De Graafschap naar de halve finale van de TOTO KNVB Beker ten koste van Ajax? Het lijkt een kansloze missie. Maar eerder deze week liet Spakenburg tegen FC Utrecht zien dat er in het bekertoernooi echt van alles mogelijk is. Zit er ook een stunt in voor de Superboeren of boekt de landskampioen een simpele overwinning?

De Graafschap – Ajax
Kwartfinale TOTO KNVB Beker
2 maart 2023
21.00 uur, de Vijverberg, Doetinchem

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Als we puur naar de feiten kijken, moet er een klein wonder gebeuren wil De Graafschap het Ajax zelfs enigszins lastig maken. We vinden de club uit Doetinchem namelijk terug op een dertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie, en won pas negen keer in 26 wedstrijden. Dat het ondanks zo’n matig seizoen toch wist door te stoten tot de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker kan niet los worden gezien van de loting. De Graafschap trof alleen maar amateurclubs. En dan komt nu de nummer twee van de Eredivisie op bezoek. In Europa is Ajax uitgeschakeld, maar in eigen land hebben de Amsterdammers de draad weer aardig opgepakt na de entree van trainer John Heitinga. Onder zijn leiding verloor Ajax nog geen punt. Alles wijst erop dat de landskampioen een makkelijke avond gaat krijgen op de Vijverberg.

WEDTIP
Ajax wint met 0-4, 0-5 of 0-6 > 5,25

Waar kun je De Graafschap – Ajax zien op tv?

De wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van Fox.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?