Voorspelling Dundalk – Vitesse: Arnhemmers met nipte zege naar play-offs!

Thomas Letsch - TOTO

Vitesse bracht zich vorige week in een lastig parket door thuis met slechts 2-2 gelijk te spelen tegen Dundalk, de nummer zeven van Ierland. Nu moet het karwei worden afgemaakt in de uitwedstrijd en dat zal nog niet eenvoudig worden.

Dundalk – Vitesse
Derde voorronde Conference League
12 augustus 2021
21.00 uur, Oriel Park, Dundalk (Ier)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Vitesse had het zich vorige week een stuk makkelijker kunnen maken door het enorme overwicht uit te drukken in meer goals. Maar nadat de formatie van Thomas Letsch na twintig minuten op voorsprong kwam via Matus Bero wist het niet door te drukken. Sterker nog, Dundalk nam een kwartier voor tijd brutaal de leiding. Dankzij een halve omhaal van Loïs Openda, in de 89e minuut, wist Vitesse een blamage te voorkomen. De twee uitgoals van Dundalk tellen niet meer dubbel. Dat kan een geluk zijn voor de Arnhemmers, hoewel ze natuurlijk ‘gewoon’ willen winnen. Hoewel wij Vitesse een stuk beter achten dan Dundalk wordt doorstoten naar de play-offs van de Conference League nog niet eenvoudig. Een nipte zege moet er wel inzitten.

WEDTIP
Vitesse wint met één goal verschil > 3,65

Waar kun je Dundalk – Vitesse zien op tv?

De wedstrijd Dundalk – Vitesse is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!