Voorspelling Dundee United – AZ: Schotten ruiken hun kans

Dundee United - TOTO

Voor AZ wacht in de derde voorronde van de Conference League een tweeluik met Dundee United. Donderdag spelen de Alkmaarders eerst een uitwedstrijd. Het reisde naar Schotland af met een gemankeerde selectie. Kan Dundee daarvan profiteren?

Dundee United – AZ
Derde voorronde Conference League
4 augustus 2022
21.00 uur, Tannadice Park, Dundee (Sch)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Yukinari Sugawara, Peer Koopmeiners, Jesper Karlsson, Jens Odgaard. Zomaar een greep uit de spelers waarop AZ-trainer Pascal Jansen donderdagavond geen beroep kan doen. Ook Fredrik Midtsjø is er niet bij; de middenvelder verkaste eerder deze week naar Galatasaray. Zijn vervanger Riechedly Bazoer is ziek. Een hoop kopzorgen voor de oefenmeester. Gelukkig kan hij wel beschikken over Dani de Wit en Vangelis Pavlidis. Beiden maakte vorige week een doelpunt in de return tegen Tuzla City (0-4 zege). Als hen dat ook tegen Dundee United lukt, kun jij ruim zes keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
De Wit en Pavlidis scoren > 6,50

Door al die afwezigen zal de thuisploeg wellicht haar kans ruiken. Gesteund door het publiek, dat na negen jaar weer eens een Europese wedstrijd mag aanschouwen, moet er wel iets mogelijk zijn voor Dundee. We denken dat de UEFA Cup-finalist van 1987 dat ook nodig gaat hebben. Want The Terrors hebben niet bepaald een wonderelftal. Mogelijk dat de namen van keeper Mark Birighitti (oud-NAC) en Aziz Behich (voormalig PSV) nog een belletje doen rinkelen. Voor goals bij Dundee moet Steve Flechter dit jaar gaan zorgen. De 35-jarige spits speelde in een ver verleden Premier League bij clubs als Sunderland en Wolverhampton Wanderers, maar komt inmiddels al jaren op het tweede niveau uit. Weet Dundee er mede dankzij Flechter een gelijkspel uit te slepen?

WEDTIP
Flechter scoort en speelt gelijk > 12,00

Waar kun je Dundee United – AZ zien op tv?

De wedstrijd Dundee United – AZ is donderdag vanaf 21.00 live te volgen op Veronica.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO SPORT?