1e ronde TOTO KNVB Beker dinsdag: veel krakers tussen KKD-clubs

Na wat voorrondes barst de strijd om de 104e TOTO KNVB Beker deze week écht los met de eerste ronde. Dinsdag hebben we al wat fijne affiches van vooral clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. TOTO Extra licht drie duels uit!FC Volendam – FC Emmen: blijft de KKD-koploper winnen?
20.00 uur, Kras Stadion, Volendam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESEen wedstrijd tussen de nummer één van de Keuken Kampioen Divisie, FC Volendam, en de nummer vier, FC Emmen. Het andere Oranje is bezig aan een uitstekend seizoen. De ploeg van Wim Jonk is al tien duels op rij ongeslagen. Sterker nog, de laatste keer dat Volendam niet won was alweer zes wedstrijden geleden. Emmen doet het ook niet zo slecht. De club uit Drenthe heeft maar vijf punten achterstand op Volendam. Wij verwachten alleen niet dat Emmen het de thuisploeg echt lastig gaat maken. Dan is dit wel een lekkere wedtip:

Volendam wint met handicap -1 > 3,75PEC Zwolle – De Graafschap: uitschakeling Eredivisie-hekkensluiter
20.00 uur, MAC³PARK stadion, Zwolle

BEKIJK ALLE WEDOPTIES‘Slechts’ een duel tussen een Eredivisionist en de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie, maar dat kan zomaar eens een interessante confrontatie worden. De Blauwvingers draaien dit seizoen namelijk voor geen meter. PEC staat met vier punten stijf onderaan in de Eredivisie, en won afgelopen weekend pas voor het eerst. Door de matige Zwolse prestaties geven wij De Graafschap een meer dan goede kans om naar de tweede ronde te gaan. De Superboeren doen volop mee om de bovenste plekken. De drie nederlagen van De Graafschap dateren alweer van augustus en september. Met de vorm zit het dus wel goed. Wordt PEC uitgeschakeld?

De Graafschap wint > 2,75NAC Breda – VVV-Venlo: houdt thuisploeg de stijgende lijn vast?
21.00 uur, Rat Verlegh Stadion, Breda

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe dinsdag wordt afgesloten door twee middenmoters van de Keuken Kampioen Divisie. NAC Breda is daar pas sinds kort te vinden. Na een dramatische seizoenstart met slechts één overwinning uit de eerste acht wedstrijden lijkt de weg omhoog te zijn ingezet. NAC won drie van haar laatste vier duels. Bij VVV is dat juist precies andersom; slechts één zege in de laatste vier wedstrijden. Het is dus niet zo gek om de Brabantse zwart-gelen als favoriet aan te wijzen. Een leuke wedoptie voor als je denkt dat NAC bij rust en na negentig minuten leidt.

Halftime/Fulltime: NAC/NAC > 3,00

Waar kun je de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker zien op tv?

Van onze uitlichte wedstrijden wordt alleen NAC Breda – VVV-Venlo live uitgezonden. Dat gebeurt vanaf 21.00 uur op het hoofdkanaal van ESPN. De andere duels worden later die avond in samenvatting uitgezonden.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!