1e ronde TOTO KNVB Beker woensdag: kunnen we stunts verwachten?

Op de tweede dag van de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker gaan vier Eredivisionisten op bezoek bij amateurclubs en staan er in drie wedstrijden twee betaald voetbalclubs tegenover elkaar. Kunnen we deze woensdag stunts verwachten?Het korte antwoord is natuurlijk ‘ja’, want stunts zijn altijd mogelijk. Maar eerlijk is eerlijk, we zien FC Twente (OSS’20), NEC (Capelle), SC Heerenveen (AFC) en Sparta (GVVV) niet verliezen, al zit met name Sparta er niet zo heel lekker in in deze fase van het seizoen. We richten onze blik op de potjes met Ere- en Eerste Divisionisten.Almere City – Go Ahead Eagles: Deventer uitglijder niet voor de hand
20.00 uur, Yanmar Stadion, Almere

BEKIJK ALLE WEDOPTIESAlmere City is dit seizoen geen schim van de titelkandidaat die het vorig seizoen was. Na 12 wedstrijden staat de ploeg van Gertjan Verbeek op een teleurstellende 19e en voorlaatste plaats. Go Ahead Eagles promoveerde vorig seizoen wél en kent vooralsnog een prima verblijf op het hoogste niveau. Tiende staan de Deventenaren, die zondag nog met 1-2 wonnen bij Vitesse. Het is bekervoetbal, maar een uitglijder van Go Ahead Eagles in Almere ligt niet erg voor de hand. Met een overwinning van de bezoekers verdubbel je jouw inleg!

Go Ahead Eagles wint > 2.15Fortuna Sittard – TOP Oss: doet Mats Seuntjes het ook tegen TOP Oss?
21.00 uur, Fortuna Sittard Stadion, Sittard

BEKIJK ALLE WEDOPTIESVan Almere naar Sittard, waar de nummer 16 van de Eredivisie de nummer 18 van de Eerste Divisie ontvangt. Van enige vorm bij de bezoekers kunnen we niet spreken. De laatste overwinning dateert van eind augustus en de laatste zes duels gingen verloren. Fortuna Sittard richtte zich na de interlandbreak op na een mindere periode. Er werd gewonnen van Cambuur en gelijkgespeeld tegen Willem II. Grote man bij de Limburgers is Mats Seuntjes. De Brabander maakte er dit seizoen al vijf in de Eredivisie. Scoort hij woensdagavond ook tegen TOP Oss, dan is de kans groot dat hij er meer scoort dan TOP Oss zelf. En daar staat een mooie quotering tegenover!

Seuntjes scoort meer dan TOP Oss > 4.00FC Groningen – Helmond Sport: wint FC Groningen wéér niet in de TOTO KNVB Beker?
20.00 uur, Euroborg, Groningen

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe laatste clash tussen een Eredivisionist enerzijds en een Eerste Divisionist anderzijds is die tussen FC Groningen en Helmond Sport. De Groningers zijn, zeker op eigen veld, natuurlijk torenhoog favoriet tegen de nummer 16 van de Keuken Kampioen Divisie. Zeker na de 2-0 overwinning op AZ van afgelopen weekend. Maar daar schuilt wat ons betreft het grote gevaar. Helmond Sport zal voor de spelers van FC Groningen na AZ niet heel erg tot de verbeelding spreken en gevaar voor onderschatting ligt op de loer. Daarbij heeft FC Groningen sinds de winst in 2015 geen enkel bekerduel meer gewonnen. Geloof jij in een stunt van Helmond Sport? Je krijgt er in ieder geval goed voor betaald!

Helmond Sport wint > 12.25

Helmond Sport naar de volgende ronde > 6.45

Waar kun je de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker zien op tv?

Van onze uitgelichte wedstrijden wordt alleen FC Groningen – Helmond Sport live uitgezonden. Dat gebeurt vanaf 21.00 uur op het hoofdkanaal van ESPN. De andere duels worden later die avond in samenvatting uitgezonden.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!