Voorspelling Engeland – Verenigde Staten: leggen de Engelsen ook de VS over de knie?

De 6-2 overwinning van Engeland op Iran was indrukwekkend, maar of de Engelsen nou zo sterk waren of de Iraniërs zo zwak, dat zullen we in de tweede groepswedstrijden in Groep B gaan zien. Daarin speelt de ploeg van Gareth Southgate tegen de VS!

Engeland – Verenigde Staten
Groep B WK 2022
25 november 2022
17.00 uur, Al Bayt Stadion, Al Khor

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Als eerste favoriet voor de titel kwam Engeland maandag in actie, en de monsterzege op Iran kreeg in de dagen die volgden steeds meer waarde. Er mogen twijfels zijn over de kwaliteit van de tegenstander, Engeland won in ieder geval ruim waar Argentinië en Duitsland begonnen met een nederlaag tegen tegenstanders van minder statuur.

De VS begonnen met een gelijkspel tegen Wales en daar zag het in de eerste helft toch niet naar uit. Amerika was heer en meester en vergat het karwei al vroeg af te maken. Daar kreeg het diep in de tweede helft de rekening voor, toen Gareth Bale Wales vanaf de penaltystip langszij schoot. Dat de VS Engeland van meer tegenstand gaat voorzien dan Iran deed, dat mag wel duidelijk zijn.

WEDTIP
Dubbele kans Engeland wint of gelijkspel en beide teams scoren > 2.22

Grote smet op de zege tegen Iran was de blessure voor Harry Kane. Hoe ernstig de kwetsuur is moet nog blijken, maar in Engeland wordt gevreesd voor het duel tegen de VS. Tegen Iran scoorde de topscorer van het WK 2018 niet, en lieten de Engelsen zien over veel meer scorend vermogen te zien dan enkel Kane. Opmerkelijk voor een ploeg die in de Nations League ruim 500 minuten niet tot scoren kwam uit open spel. Marcus Rashford was een van de doelpuntenmakers. De aanvaller van Manchester United viel in en maakte zijn eerste minuten voor de nationale ploeg sinds de verloren EK-finale. Rashford zal ook tegen de VS weer zijn minuten maken. Scoort hij opnieuw in de tweede helft? Je pakt er bijna vijf keer je inleg mee!

WEDTIP
Marcus Rashford scoort in de tweede helft > 4.70

De WK-wedstrijd tussen Engeland en de VS is vrijdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?