Voorspelling FC Barcelona – Real Sociedad: hoe begint Barca het tijdperk zonder Messi?

Ronald Koeman

Het ging de laatste weken over veel dingen bij FC Barcelona, maar de eerste competitiewedstrijd tegen Real Sociedad was er daar niet eentje van. Zondagavond staat dat duel toch echt op het programma!

FC Barcelona – Real Sociedad
La Liga
15 augustus 2021
21.00 uur, Nou Camp, Barcelona

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Lang leek het onmogelijk, maar afgelopen weekend was de bevestiging dan ineens daar: Lionel Messi vertrekt bij FC Barcelona. In tranen lichtte de kleine dribbelaar tijdens een ingelaste persconferentie zijn afscheid toe en op de achtergrond kwam een deal met Paris St. Germain tot stand. Barcelona zonder Messi, het zal voor iedereen even wennen zijn. Niet in de laatste plaats voor trainer Ronald Koeman, die in deze chaotische week zijn selectie klaar moet stomen voor de seizoensouverture tegen Real Sociedad. Ook zonder Messi is Barcelona natuurlijk favoriet, maar een uitglijder na deze week ligt nadrukkelijk op de loer!

WEDTIP
FC Barcelona wint niet en beide teams scoren > 3.00

Er was ook goed nieuws voor Koeman. De inschrijving van Memphis Depay lijkt dan toch al voor het duel met Real Sociedad voltooid te kunnen worden. Vanwege geldproblemen mag Barcelona geen nieuwkomers inschrijven – Depay kwam deze zomer transfervrij over van Olympique Lyon – maar omdat de aanvaller grotendeels in bonussen wordt uitbetaald zou hij toch op tijd speelgerechtigd kunnen zijn voor de start van de competitie. Een flinke meevaller natuurlijk voor Koeman, die de aanvaller waarschijnlijk direct in de basis zal laten starten. We kennen Depay natuurlijk als een speler die graag acties maakt en het vijandelijke doel onder vuur neemt. Dat brengt ons bij de volgende wedtip. Schiet Depay minstens drie keer op doel zondag? Je pakt er 4,5 keer je inleg mee!

WEDTIP
Depay meer dan 2 schoten op doel > 4.50

Waar kun je FC Barcelona – Real Sociedad zien op tv?

De wedstrijd FC Barcelona – Real Sociedad wordt zondagavond live uitgezonden door ZIGGO Sport Select. De aftrap is om 20.00 uur, de voorbeschouwing begint een halfuurtje eerder.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!