Voorspelling FC Emmen – PSV: kan thuisploeg voor een stunt zorgen?

Oude Meerdijk - TOTO

Hoewel PSV afgelopen weekend won van Vitesse is het lek nog niet boven in Eindhoven. Het was een hele moeizame zege. Het betekende bovendien pas de eerste overwinning in vier wedstrijden. Daarnaast is het de vraag hoe het team er de komende wedstrijden uit gaat zien door alle (mogelijke) transfers en blessures. Kan FC Emmen profiteren van de onrust bij PSV?

FC Emmen – PSV
Eredivisie
24 januari 2023
18.45 uur, Oude Meerdijk, Emmen

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Gody Gakpo schittert inmiddels bij Liverpool, Noni Madueke gaat dat doen bij Chelsea, Luuk de Jong raakte tegen Vitesse geblesseerd. Het moge duidelijk zijn dat de voorhoede van PSV aardig uitgedund is. De transfermarkt is nog een ruime week open. Ook voor andere PSV’ers schijnt belangstelling te zijn, zoals Ibrahim Sangaré. Voor de aanval heeft de ploeg van Ruud van Nistelrooij in de vorm van Fabio Silva al wel versterking. De Portugees kan tegen Emmen nog niet meedoen. Daarom lijkt het voor nu nog even schipperen voor de oefenmeester. En dan is een uitwedstrijd op de Oude Meerdijk geen fijne. PSV ging drie keer op bezoek bij Emmen, en won slechts één keer (twee maal een gelijkspel). Wij zien het wel gebeuren dat de formatie van Dick Lukkien PSV wederom in bedwang houdt.

WEDTIP
Een gelijkspel > 4,75

Niet alleen in de voorhoede heeft PSV problemen. Ook achterin rammelt het nogal eens. De Brabanders moesten dit seizoen al 22 treffers incasseren in de Eredivisie. In het linker ritje kreeg alleen FC Utrecht meer goals om de oren (26). Het zou dus zomaar eens een doelpuntrijk gelijkspel kunnen worden.

WEDTIP
Gelijkspel en Over 2,5 goal > 14,50

Waar kun je FC Emmen – PSV op tv?

De wedstrijd tussen FC Emmen en PSV is dinsdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?