Voorspelling FC Groningen – PSV: wint PSV voor vijfde keer op rij in het Hoge Noorden?

Euroborg FC Groningen | TOTO

Het zijn tropenweken voor PSV. Drie dagen na de Europa League-clash in Londen tegen Arsenal melden de Eindhovenaren zich alweer in Groningen voor het competitieduel tegen de plaatselijke FC. Gelet op de historie, de vorm van PSV én die van FC Groningen verwachten we geen al te lastige middag voor de Brabanders!

FC Groningen – PSV
Eredivisie
23 oktober 2022
14.30 uur, Euroborg, Groningen

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Na de blamage bij Cambuur (3-0 nederlaag) won PSV vier duels op rij. Tegen Heerenveen werd het nipt 0-1, maar in de twee duels tegen FC Zürich en tegen FC Utrecht scoorde ploeg van Ruud van Nistelrooy steeds meer dan vijf keer. Tegen Arsenal had PSV het uiteraard moeilijker. Lang kon de nummer drie van de Eredivisie de koploper van de Premier League op 0-0 houden, maar uiteindelijk werd met 1-0 verloren. FC Groningen is bezig aan een teleurstellend seizoen. De laatste vier competitieduels gingen verloren en Groningen won nog maar twee keer deze jaargang. De bekerzege bij FC Dordrecht verschafte de geplaagde Frank Wormuth in ieder geval weer wat lucht. PSV won de laatste vier edities van FC Groningen-PSV en de laatste keer dat de thuisploeg won was in 2013. Wij denken aan een makkelijke overwinning voor PSV.

WEDTIP
PSV wint met handicap -2 > 3.05

Ondanks de nederlaag was er ook goed nieuws voor PSV in Londen. Luuk de Jong en Noni Madueke maakten hun rentree na lang blessureleed. Het zal Van Nistelrooy deugd hebben gedaan. Ondanks de grote uitslagen van de laatste weken was de trainer aanvallend nog altijd zoekende. Met de terugkeer van De Jong en Madueke heeft Van Nistelrooy zijn gedroomde voorhoede bijna terug. Uiteraard hoort Cody Gakpo bij die voorhoede. Of De Jong en Madueke ook in Groningen weer zullen spelen is nog de vraag, Gakpo is als vanzelfsprekend wel van de partij. De aanvaller maakte er al negen in tien competitiewedstrijden. Is Gakpo weer belangrijk voor zijn team, dan kun jij zomaar acht keer je inleg pakken!

WEDTIP
PSV wint, over 2,5 doelpunten en Gakpo scoort eerste doelpunt > 8.00

Waar kun je FC Groningen – PSV zien op tv?

De wedstrijd tussen FC Groningen en PSV is zondag vanaf 14.30 uur te zien op ESPN3.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?