Voorspelling FC Mitdjylland – PSV: opnieuw overtuigende zege voor PSV?

Noni Madueke - TOTO

Met de wind in de zeilen reist PSV af naar Denemarken, voor de return in de voorrondes van de Champions League tegen FC Midtjylland. Thuis werd het 3-0, boeken de Eindhovenaren weer een overtuigende zege?

FC Midtjylland – PSV
Voorronde Champions League
9 augustus 2021
20.00 uur, MCH Arena, Herning (Den)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

De seizoensstart van PSV is imponerend te noemen. Vier officiële wedstrijden speelden de mannen van Roger Schmidt tot nu toe, met Galatasaray, FC Midtjylland en Ajax niet tegen de minste tegenstanders, en vier keer werd er overtuigend gewonnen. Doelcijfers: 14 voor, 2 tegen. Nadat Eran Zahavi thuis tegen de Turken een hattrick maakte, is het de laatste drie wedstrijden vooral Noni Madueke die de show steelt bij de Eindhovenaren. Het 19-jarige talent uit Engeland scoorde vier keer, waaronder twee keer in de Johan Cruijff Arena, en zowel in Istanbul als tegen FC Midtjylland en Ajax maakte de aanvaller de zo belangrijke eerste treffer. Doet hij dat in Denemarken weer én wint PSV? Een heerlijke odd van 9,50 is voor jou!

WEDTIP
Madueke scoort 1e goal en wint > 9.50

Net als in de vorige ronde reist PSV met een ruime voorsprong op zak richting de uitwedstrijd. Tegen Galatasaray was dat 5-1, van FC Midtjylland wonnen de Eindhovenaren vorige week met 3-0. Net als in Turkije is het vooral zaak geen vroege tegentreffer te incasseren. Tegen Galatasaray slaagde PSV daar glansrijk in, en na 37 minuten kwam het zelf op voorsprong. Het verzet van de Turken was daarmee definitief gebroken en zonder zich overdreven in te hoeven spannen won PSV met 1-2. Die tegentreffer was het resultaat van concentratieverlies. Eenzelfde scenario zien we dinsdag gebeuren. Een soeverein PSV dat plaatsing voor de play-offs geen moment in gevaar ziet komen, maar wel een tegentreffer moet incasseren.

WEDTIP
PSV wint en beide teams scoren > 3.45

WAAR KUN JE FC MIDTJYLLAND – PSV ZIEN OP TV?

De wedstrijd FC Midtjylland – PSV is dinsdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op SBS6. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!